Син Дениса Клявера освоює незвичайний музичний інструмент

504

Співак та щасливий батько Денис Клявер успішно займається своєю кар’єрою і виховує трьох дітей: синів Тимофія (17) і Даніеля (5), а також дочка Евелін (15). Старшого сина Денису Кляверу народила його друга дружина Юлія, дівчинку подарувала артистові співачка Єва Польна, а молодший син народився у шлюбі Дениса з нинішньою дружиною Іриною.

Варто зазначити, що у артиста виходить підтримувати хороші відносини з матерями своїх дітей. Клявер переконаний, що які проблеми не виникали б між батьками, діти ніколи не повинні страждати від цього.

Я не розумію, як можна не брати участь в житті дитини. Це абсурд. Син або дочка не винні в тому, що батьки не змогли вибудувати відносини. Можна все розрулити елементарно — головне, захотіти. Я чудово спілкуюся не тільки з дітьми, але і з їх мамами. Я бачу їх ставлення до дітей, а вони з моїм вчинкам розуміють, що найголовніше в житті для мене — виховання дітей. Завдання батьків — бути продюсерами: виявити талант у дитини, а потім направити його в потрібне русло, забезпечити умови для розвитку цих здібностей, — говорив він в інтерв’ю Телепрограмі».

©Instagram @denisklyaver

Артист із задоволенням ділиться сімейними фото і відео, а вчора в його блозі з’явилися кадри, на яких молодший спадкоємець грає на незвичайному музичному інструменті — барабані ханг. Те, що в родині музиканта, зростає творча дитина, не дивно, однак шанувальників вразив сам вибір інструменту.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 23, 2019 at 2:13am PDT

Ханг – за форму і незвичайне звучання його часто називають космічним – один з наймолодших інструментів у світі. Він був придуманий всього в 2000 році двома швейцарцями: його створення стало результатом багаторічних досліджень різних інструментів з усього світу. Зазвичай інструмент називають ханг-драм, оскільки техніка гри на ньому була подібна грі на барабані.

View this post on Instagram

A post shared by Анатолій Глюкофон (@steeltonguedrum123) on Nov 17, 2018 at 11:46pm PST

Нагадаємо, у старшого сина артиста нещодавно був випускний в школі, і цією радісною новиною поділився у своєму особистому блозі Денис, змонтувавши зворушливий ролик: разом з бабусею Тимофія вони прийшли на урочисту церемонію вручення атестатів.

Прощай школа, здрастуй армія🤣👍👋💨💨💨 Ну, а якщо серйозно, — перший випускний сина. Хвилююче. Поки лише емоції, слова пізніше.✊

Крім того, Денис у своєму блозі поділився дитячим фото сина, а також показав випускний альбом Тимофія:

©Instagram @denisklyaver
©Instagram @denisklyaver
Фото на анонс: особистий блог зірки.