Вітрильник, дерево, церква: які картини створює Кейт Міддлтон

662

37-річна Кейт Міддлтон постійно стає об’єктом інтересу журналістів і блогерів. Одягла герцогиня, яка в неї дієта, які зачіски і прикраси носить, які організації підтримує… В цьому інформаційному потоці практично потонув той факт, що під час навчання в Сент-Ендрюському університеті на той момент майбутня наречена принца Вільяма вивчала свій улюблений предмет – історію мистецтв. І, як виявилося, ці знання допомагають їй як у королевської роботі, так і поза її. Кейт Міддлтон чудово малює і вже не раз демонструвала навики художниці!

Читайте також:Флейта, віолончель, фортепіано: на яких інструментах грають Кейт Міддлтон та інші члени королівської сім’ї

Приміром, під час відвідування гоночного комплексу Ben Ainslie Racing, метою якого є сприяння плавання серед молоді, герцогиня допомогла прикрасити фреску. Кейт Міддлтон озброїлася пензлями, фарбами і створила зображення вітрильника. На ньому були і маленькі фігурки пасажирів.

© vanityfair.com

Художній талант герцогині Кембриджської оцінили гості, які отримали запрошення на весільну церемонію її молодшої сестри. Малюнок для нього виконала Кейт Міддлтон, зобразивши церква Святого Марка, де проходило вінчання.

© instyle.com

Читайте також:Як близнюки: син Піппи Міддлтон схожий на свого кузена – принца Луї

Як зазначають західні видання, герцогиня пише і портрети своїх дітей. А так як малюків складно утримати довго на одному місці, Кейт Міддлтон малює їх за фотографіями, які, до речі, також робить сама. Нагадаємо, багато офіційні фотографії принців Джорджа і Луї, а також принцеси Шарлотти належать авторству їх талановитої творчої мами.

© Instagram @theroyalfamily

Читайте також:Подивіться, хто пішов: нові портрети Кейт Міддлтон з дітьми

Під час візиту до Норвегії Кейт Міддлтон спробувала і новий вид малювання за допомогою спеціальної ручки на цифровому планшеті. Герцогиня зобразила дерево і додала коментар:

Це схоже на папір?

© instyle.com

А ось Меган Маркл відрізняє інше хобі. У герцогині Сассекской дуже гарний почерк, і вона захоплювалася каліграфією. На зорі своєї акторської кар’єри джерелом доходу Меган Маркл було написання запрошень на весілля та інші заходи.

Детальніше:Хобі Меган Маркл стає популярним у британців

Любов до каліграфії ріднить Меган Маркл з її іменитої свекрухою – принцесою Діаною. Відомо, що леді Ді завжди особисто відповідала на листи, що прийшли на її ім’я.

© Instagram @weekendmagazine2.0, dailymail.co.uk
Фото на анонс: Instagram @katedocam