Вічна проблема: Жасмин поскаржилася на шкідливу звичку трирічного сина

1005

41-річна Сара Шор, більше відома загалу як співачка Жасмін, виховує трьох дітей. Старший, 21-річний Михайловчиться на економічному факультеті МДІМВ і захоплюється екстремальними видами спорту.

Молодші діти, чарівні Маргарита (7) і Мирон (3), незважаючи на юний вік, вже стали юними зірочками в Мережі. Дочка співачки зростає творчої та спортивної дівчинкою, мріє піти по стопах матері, а Мирон вже вчить дві мови — англійська і китайська.

Читайте також:Жасмин зізналася, що у її 6-річної доньки всього один вихідний день

© Instagram @jasmin

Жасмин регулярно ділиться новинами про своїх дітей. Але в цей раз звернулася до передплатникам з питанням, що її турбує. Справа в тому, що трирічний Мирон – ласун.

Вічна проблема мам маленьких хлопчиків: як нагодувати зожным ПП замість ласощів, до яких так і тягнуться маленькі ручки, – поцікавилася Жасмин. – Мирона від солодощів не відірвати, а от щоб нагодувати нормальною їжею, доводилося мало не танці з бубном влаштовувати (можу, вмію, практикую😂) Міша у мене таким же був (так-так, Мишко, мама знову всі секрети розповіла в инстаграме 😜) У кого маленькі хлопчаки, поділіться заклинанням, як навчити малюків любити брокколі так само сильно, як солодку вату?

© Instagram @jasmin

Передплатники Жасмин розповіли про свій досвід відлучення дітей від солодощів.

Я своїх привчила до корисним десертів. Наприклад, пастила, цукерки з горіхів і сухофруктів.

Можна відварити брокколі у воді з медом тоді буде солодко. Мій малюк тільки так і їсть.

Взагалі солодке не давати, тоді він не буде знати що воно існує, знаю маму, яка до двох років не давала взагалі солодощів.

Говорити і показувати на прикладі, що брокколі смачніше і корисніше)) діти слів не сприймають, їм потрібен приклад.

Контролюю прийом солодкого дітьми (у мене 2 донечки і синочок). Спочатку ми їмо правильно-корисну їжу. Навіть брокколі їдять на ура, знаючи, що в кінці буде приз))) На солодке частіше даю різні сухофрукти або цукати з горішками — кажучи, що це дитяча цукерка. Звичайно, бувають послаблення, коли день народження чи якесь свято. Ще у моїх діток на велику кількість солодкого алергія буває у вигляді кропив’янки, і вони знають, що в цьому випадку вони кілька днів своїх призів не отримають після їди, тому вміють вчасно зупиниться.

А ваші діти теж ласуни? Що б ви порадили Жасмин?

Фото на анонс: Instagram @jasmin