В домашній атмосфері: Ігор Крутой показав сольний виступ внучки

519

Ігор Крутой обожнює своїх жінок: дружину, дочок і онуках. Його блог заповнений знімками великої родини. Він з гордістю ділиться історіями успіхів своїх спадкоємців і, не приховуючи, розповідає про їх ураженнях. З таким чоловіком, батьком, дідом не страшно впасти — він завжди підтримає.

Сьогодні в своєму блозі счастлитвый дід опублікував відео, на якому зображена його внучка Демі Роуз. Малятко, схоже, лише вийшла з ванної, вона загорнута в рушник і виконує пенсю Besame, besame mucho. Правда, розгадати з перших двох нот композицію в цьому варіанті вкрай складно, але дівчинка явно відчуває себе зіркою.

Скоро будемо відзначати 2-х річчя творчої діяльності Демі, її сольна кар’єра починалася приблизно так… — підписав відео Ігор Крутий.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Крутой (@igorkrutoy65) on Sep 20, 2019 at 10:49pm PDT

Шанувальники прийшли в захват від таланту дитини, її харизми і чарівності.

І слух, і голос, і краса, і артистизм, і чарівність , все при ній!

Чудові музичні задатки! Нехай виросте і буде крутіше всіх Крутих!

Игорь Крутой с внучкамиФото: Instagram @igorkrutoy65

В сім’ї Крутих співають всі. На недавно минулому пісенному конкурсі «Нова хвиля» в честь свого ювілею Ігор Крутой отримав фантастичний подарунок від дружини і дочерй. Вони втрьох заспівали пісню «я Буду любити». Це був справжній і щирий номер, який не залишив нікого байдужим у залі. Малятко Демі Роуз теж прийняла участь у репетиції точно!).

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Крутой (@igorkrutoy65) on Aug 26, 2019 at 2:06am PDT

Зовсім скоро Віка Крута представить нові треки. Після народження Демі-Роуз вона з головою поринула у виховання дитини, але зараз, коли маля трохи підросла, вирішила повернутися на сцену.

Нагадаємо, Вікторія і її обранець Давид Беркович узаконили свої стосунки в 2014 році. Весілля відбулося на мальовничому Лазурному березі. Рік потому Вікторія вперше стала мамою в одній з елітних клінік Нью-Йорка.

Игорь Крутой с внучкойФото: Instagram @igorkrutoy65

Ольга та Ігор Крутой перебувають у шлюбі 24 роки. Композитор познайомився з майбутньою дружиною в США, де у неї була вже влаштована щасливе життя. Ігор Крутой вчинив мудро, він не став вимагати від дружини, щоб вона переїхала в Москву. Замість цього пара прийняла рішення жити на дві країни. Зараз вони більшу частину часу проводять разом, так як розлуки даються обом непросто. Ольга займається парфумерним бізнесом і може собі дозволити час від часу відлітати слідом за чоловіком, залишаючи «господарство» на колег.

Читайте також:

  • Мої музи: Ігор Крутой показав рідкісний кадр з онуками
  • Дуже мило: Вікторія Крута показала фото доньки із зоряним дідусем
  • Найкращі побажання: Ігор Крутой з дружиною та онукою зворушливо привітали старшу дочку
Фото на анонс: Instagram @igorkrutoy65