В одному кольорі: Пелагея показала пляжні фото з донькою в стилі family look

1236

Пелагея разом з чоловіком Іваном Тєлєгіним виховує доньку Таїсію, яка народилася в січні 2017 року. Спочатку зіркові батьки дотримувалися принципу «щастя любить тишу» і ховали дитину, однак тепер з радістю публікують фото своєї спадкоємиці в соцмережах.

Так, вчора в своєму особистому блозі Пелагея виклала два знімки з невеликої відпустки. На одному мама і донька позують в червоних купальниках, а на другому – в однакових сукнях.

© Instagram @pelageya_insta

У Сочі +25. Хто може, — поїхали купатися! ДУЖЕ чекаємо на вас на нашому концерті 17 вересня (КЗ Фестивальний) в найпрестижнішому залі на березі Чорного моря! – проанонсувала свій виступ Пелагея.

Шанувальників розчулив family look артистки і її дочки. У коментарях до посту вони написали багато теплих слів і компліментів:

© Instagram @pelageya_insta

Пелагея «подарувала» собі свою копію. Донька — це комплімент від Бога!!!!! Така солодка булочка!!!!❤️

Ви така чудова, Вашу красу душі видно через екран, захоплююся Вами!!! Будьте завжди такий, стільки світла ні від кого, ніколи не бачила.

© Instagram @pelageya_insta

Які гарні😍😍 Тася-копія мами❤️

Гарного відпочинку! Дві біляві красуні!!

© Instagram @pelageya_insta

А пару місяців тому Пелагея порадувала фоловерів сімейним кадром, на якому видно відразу три покоління жінок з сім’ї артистки: сама знаменитість, її мама Світлана Ханова і бабуся. Їх схожість вразило шанувальників артистки.

© Instagram @pelageya_insta

Нагадаємо, що Пелагея і Іван Телегін одружилися у червні 2016 року, проте весілля була таємницею. У січні 2017 року співачка народила дочку і вийшла з соцмереж. Через півроку зірки відновили свої акаунти і стали зрідка публікувати спільні знімки, а потім і показали дочку. В одному з інтерв’ю Палажка розповідала, що Таїсія зовсім на неї не схожа. Доньку артистки дуже важко розсмішити, а ще вона не любить, коли мама співає.

Фото на анонс: Instagram @fan__pelageya, @pelageya_insta