Сила і ніжність: Тіматі показав зворушливий портрет з новонародженим сином

734

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, нещодавно стали батьками їх першого спільного малюка. У своєму блозі Тіматі опублікував перші фото сина: хлопчика назвали Ратмир, і він з’явився на світло в клінічному госпіталі Лапино, який вибирають для пологів багато зіркові матусі.

Юнусов Ратмір Тимурович / 16.10.19 р. Москва, – підписав знімки щасливий батько.

© Instagram @timatiofficial

Читайте також:Це хлопчик! Тіматі показав новонародженого сина

Нагадаємо, що спочатку закохані приховували той факт, що незабаром у них з’явиться малюк. Однак уважні шанувальники здогадувалися про це. Анастасія Решетова ховала животик, публікувала в особистому блозі архівні фото і відмовлялася коментувати чутки. Тіматі також не давав коментарів про те, чекають він і його кохана дитини. Вагітність вони підтвердили спільної красивою фотосесією.

© Instagram @timatiofficial

Тепер, після народження сина, зіркові батьки із задоволенням діляться новими кадрами спадкоємця. А мама співака Симона Яківна Юнусова зізналася, що народження синів було найголовнішою подією в її житті, однак після появи на світ онуків все змінилося:

По значущості, народження синів стало головними подіями в моєму житті, так думала я, до появи онуків!))) Я плакала разом з Мамами, почувши перший крик Аліси, а потім Ратміра. Я ревіла, коли молодий Тато цілував злущуються п’яточки своїх дітей і схлипувала, коли Дядько брав на руки новонароджених… Незважаючи на всі труднощі, у мене вийшли чудові сини! Вірю, що й онуки виростуть з добрим серцем… — зворушливо написала вона у своєму особистому блозі.

Крім того, зоряна бабуся розкрила зростання і вага новонароджених онуків Аліси та Ратміра. Дивно, але діти при народженні були одного зросту — 54 сантиметри, а також практично одного ваги: Аліса важила рівно 4 кілограми, а малюк Ратмір — 3,7.

© Instagram @simona280

Читайте також:Майже однакові: мама Тіматі розкрила вага і зростання онуків при народженні

А в цю п’ятницю новим зворушливим портретом з сином поділився в особистому блозі щасливий батько.

© Instagram @timatiofficial

Шанувальники прийшли в захват від теплих сімейних кадрів батька і новонародженого сина і залишають компліменти і добрі побажання всій родині Тіматі.

Таке сонечко )))) щастя просто! Всіх вам благ з малюком!

Тіматі – чудовий батько!

Яка –ж милота!!!! Вічно б дивилася на цю маленьку солодку булочку))))

До речі, швидше за все, новонародженого сина Тіматі назвав на честь загиблого в автокатастрофі одного Ратміра Шишкова, з яким познайомився на «Фабриці зірок–4» і якому навесні цього року присвятив кліп «Пам’ятаєш».

Нагадаємо, що у Тіматі є дочка, 5-річна Аліса, яка народилася у відносинах з моделлю Оленою Шишковой. Дівчинка вже познайомилася з молодшим братиком, про що розповіла в соцмережах її бабуся Симона Яківна. Дівчинка відвідала новонародженого братика в пологовому будинку і, незважаючи на те, що трохи боявся, все ж взяла його на руки.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Chernomorskaya (@simona280) on Oct 20, 2019 at 1:24am PDT

Читайте також:Це любов: дочка Тіматі познайомилася з молодшим братиком

Зазначимо, що народження сина у колишнього коханого також прокоментувала мама Аліси Олена Шишкова. У своєму особистому блозі модель тепло привітала молодих батьків з народженням сина:

Аліса з радістю і гордістю мені повідомила, що Настя народила їй братика. Багато питань до мене в коментах) всім цікаво, що я думаю з цього приводу.

Я щиро рада, що в Аліси з’явився маленький брат Ратмір! І вітаю молодих батьків, — написала вона.

Фото на анонс: Instagram @timatiofficial