В пастельних тонах: Тетяна Терешина показала дитячу кімнату свого 5-місячного сина

486

40-річна Тетяна Терешина на початку цього року стала мамою вдруге: у неї та її чоловіка Олега Курбатова народився син, якого назвали Арсенієм. Також у зіркової мами підростає чарівна 5-річна дочка Аріс від першого шлюбу з телеведучим Славою Нікітіним.

В день появи малюка на світ Тетяна опублікувала фото з новонародженим і розповіла шанувальникам, як вони вирішили назвати малюка, а через півтора місяці молода матуся здивувала читачів особистого блогу, розповівши про свій намір дати спадкоємцеві ще одне ім’я.

Це інтрига, а зовсім не боязнь лихого ока, відразу скажу.😎 На тижні поїдемо робити свідоцтво про народження. До другого місяця життя ми з Олегом придумали Арсюше друге ім’я. Так що ради, що не оформилися раніше.)) в нашій країні це було раніше не прийнято. А мені завжди подобалося таке розмаїття… — написала Терешина під фотографією маленького поки що Арсенія.

© Instagram @tanya_tereshina

Зараз молода пара облаштовує дитячий, чим і вирішила поділитися Тетяна у себе на сторінці, виклавши фото з спадкоємцем в його кімнатці:

Перша кімната,яку мені захотілося показати вам, (а точніше головний її шматочок) — це кімната нашого оленяти Бембі-Арсюши. Ах,яка гарна його чекає справжня зоряна ліжечко 🤩🙃🥰 І крім краси, вона ще і практична тк це не ліжко, а ліжко-трансформер.

© Instagram @tanya_tereshina

Шанувальники артистки зазначили, що у малюка дуже затишна і світла кімната:

Танюша, дуже ніжно затишно! Щастя і здоров’я дитині в його кімнатці🙏🏻🙏🏻❤️

І ліжечко і кімната і ви просто супер!🔥💐

Дуже ніжна дитяча 👶

До речі, нещодавно кімнату своїх дочок показала Ксенія Бородіна: у малої Теоны і її старшої сестри Марусі є власний міні-парк розваг! Бородіна подарувала дочкам сухий басейн і батут:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jan 21, 2019 at 3:57am PST

Нагадаємо, що Тетяна Терешина вийшла заміж за бізнесмена Олега Курбатова минулої осені. Вона радо ділилася всіма подробицями майбутнього торжества і навіть розповіла про те, що не змогла вибрати весільну сукню і тому вирішила виходити заміж в декількох нарядах. Варто відзначити, що шанувальникам дуже запам’ятався яскравий і веселий дівич-вечір, який влаштувала Тетяна перед весіллям:

© Instagram @tanya_tereshina

Читайте також:

  • Ходить ходором: Тетяна Терешина показала, як ворушиться її малюк у животі
  • Хлопчик чи дівчинка? Тетяна Терешина розсекретила стать дитини
  • Тетяна Терешина показала обличчя свого майбутнього малюка
Фото на анонс: © Instagram @tanya_tereshina