В полку «Татусевих дочок» прибуло: актор Олександр Самойленко став батьком в четвертий раз

776

Зірка фільмів «Нічний дозор», «Салют-7» і серіалу «Татусеві дочки» Олександр Самойленко в четвертий раз став батьком. Довгоочікувану дочку йому подарувала 32-річна актриса і продюсер Наталія Громова. Ім’я новонародженої поки невідомо, батьки розглядають кілька варіантів — Єва, Лана і Олександра.

Олександр Самойленко дочка ще не бачив, оскільки зараз він перебуває на гастролях. На своїй особистій сторінці молода мама повідомила шанувальникам радісну звістку:

Сьогодні о 10.00 ранку , ми з Сашею стали батьками прекрасної дівчинки , вагою 3385! Спасибі велике за підтримку , за постійну присутність, за хвилювання ! З ранку я отримала стільки привітань , побажань ,зізнань ! Я ще раз переконалася , що у мене є не просто друзі , а ціла творча ( кинофестивальная) сім’я !!! Я вас дуже люблю !!! ❤️❤️❤️

© Instagram @gromik_nataly

Читачі особистого блогу Наталії привітали сім’ю з цим прекрасним святом:

Наташ! Вітаю з народженням донечки. Ростите міцними і здоровомыми. Нехай радує батьків.

Наші вітання,Наташ! Ви великі розумники 💋😍

Наталі, пздравляю!! Ось і збулася твоя мрія🤩🤩 Здоров’я вам і вашій донечці!! Рада за тебе!💋

Нагадаємо, у актора є троє синів: первістку актора, Степану, зараз 32 роки. До речі, Степан вже подарував своїм батькам онуку Алісу. У Олександра є ще двоє синів від другого і третього шлюбів — 21-річний Олександр та 10-річний Прохор. З усіма дітьми він підтримує теплі стосунки. Самойленко своє особисте життя не афішує, але відомо, що зі своєю нинішньою дружиною актор познайомився в 2016 році.

© Instagram @gromik_nataly

До речі, в російському шоу-бізнесі стає все більше багатодітних батьків. Оскар Кучера поповнив їх кількість зовсім недавно – дружина Юлія народила артистові п’ятого малюка.

© Instagram @oskarkuchera

Вітаємо Олександра та Наталю з народженням дочки!

Фото на анонс: Instagram @gromik_nataly