В піку королеві? Меган Маркл найняла антикризове PR-агентство для порятунку своєї репутації

468

Недавно принц Гаррі і Меган Маркл разом з 3-місячним сином Арчі прилетіли на південь Франції. Це вже другий середземноморський відпустку пари і третій політ за вісім днів. В Ніццу Сассексы прибутку через 48 годин після того, як відпочивали на Ібіці. Повідомляється, що герцог і герцогиня подорожували на приватному 12-місцем літаку Cessna Citation Sovereign.

© Instagram @hrhprinceharryandmeghan

У Мережу потрапили кадри, на яких принц Гаррі і Меган Маркл виходять з літака. На сина леді Діани бейсболка, надвинутая на лоб. Можливо, для конспірації. Меган Маркл в білому капелюсі з чорним обідком. У схожій вона була під час відвідування приватного Вімблдонського турніру разом з подругами.

© Instagram @theroyalsussex

Зарубіжні видання відзначають зростання невдоволення Сассексами з-за їх частих переміщень на приватних літаках. Експерти прийшли до висновку, що поїздка королівської пари на Французьку Рів’єру створила в сім разів більше викидів вуглецю на людину, ніж регулярний рейс, а пара відома тим, що ратує за збереження навколишнього середовища всіма доступними способами…

У підсумку Меган дуже засмутилася і вирішила самостійно зайнятися відновленням своєї репутації. Примхлива герцогиня Сассекская, як вже називають її ЗМІ, схоже, не стала радитися з королевою ні до, ні після подорожі, а самостійно найняла американську піар-компанію Sunshine Sachs, співробітничала з голлівудськими зірками, в числі яких були Леонардо Ді Капріо, Наомі Кемпбелл і Бен Аффлек.

© Instagram @sussexroyal

Нове рішення Меган, швидше за все, не доведеться за смаком королеві Єлизаветі II.

Наймати голлівудську компанію для захисту своїх інтересів, при цьому будучи членом королівської сім’ї, як мінімум, не сама хороша ідея, — заявив інсайдер видання The Sun.

Читайте також:

  • Юний мандрівник: принц Гаррі і Меган Маркл відпочивають разом з 3-місячним сином в Іспанії та Франції
  • Було й таке: Меган Маркл перш фотографувалася з портретом Кейт Міддлтон
  • Частування зі змістом: яким був торт на день народження Меган Маркл
Фото на анонс: Instagram @themegmarkle