В честь дня народження: дружина Ігоря Ніколаєва поділилася забавним відео з участю обох його дочок

936

Відомий композитор і музикант Ігор Ніколаєв – щасливий двічі тато. Сьогодні його старша дочка Юлія святкує день народження. Їй виповнилося 41 рік. Молодим батькам було 18, коли маленька Юля з’явилася на світ. Старшу дочку йому подарувала перша дружина Олена, з якою він разом навчався в школі. А ось молодшої доньки співака Вероніці нещодавно виповнилося 4 роки.

© Instagram @uliaveronika

У цей святковий день зоряна спадкоємиця приймає численні привітання.

Дуже зворушливо і тепло її привітала нинішня дружина Миколаєва, Юлія Проскурякова. У своєму особистому блозі вона опублікувала серію забавних відео з участю обох дочок музиканта.

Юленько!!! Улюблена і рідна наша дівчинка з днем народження тебе!!!Нехай твоє життя прикрашають найкрасивіші лілії на світі… кохай, радій, досягай нових вершин у своїй роботі, а ми… ми завжди будемо поруч!!!З днем народження! — написала Юлія.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Oct 26, 2019 at 2:44pm PDT

Моя улюблена дорога старша донька Юлечка! З Днем Народження тебе! ЗАВЖДИ ДУМАЮ ПРО ТЕБЕ І ЛЮБЛЮ! ПАПА, — зворушливо привітав дочку артист.

© Instagram @igor_nikolaev_music

Шанувальники поспішають привітати Юлію зі святом і залишають добрі побажання всієї сім’ї Ніколаєвих.

Юленько!!! З новим роком твоєму житті!!! Здоров’я, творчості, любові і хай все-все буде добре!!!,

З днем народження вашу дівчинку, щастя і гармонії вашій родині!,

Ігор Юрійович,З Днем Народження Вашу доньку і Вас З Днем Народження донечки!)

До привітань фанатів також приєдналися колеги Миколаєва та близькі друзі родини.

Вітаємо чудову Юлечку! (Крістіна Орбакайте)

Вітаємо дочку з її Днем народження! Щастя їй і удачі у всьому! Чудова і талановита дівчинка!! (Марина Юдашкіна)

Приєднуюся! 🌷🌷🌷 (Олег Газманов)

Відомо, що незважаючи на велику різницю у віці, дочки Миколаєва чудово спілкуються. Коли 4-річна Вероніка приїжджає відвідати Юлію в США, де проживає остання, то старша дочка композитора з радістю навчає Вероніку грі на фортепіано.

© Instagram @igor_nikolaev_music

Що ж відомо про старшу дочку популярного виконавця? Після 10 років подружнього життя Юлія розлучилася з чоловіком. Відомо, що він був на 18 років старший за неї. Дівчина не приховує, що довго сумувала після розриву, не могла змиритися. Але потім зрозуміла, що минулого не повернеш. Екс-дружини змогли залишитися друзями. Відомо, що після розлучення Юлія Миколаєва вирішила змінити професійну діяльність – вивчала медицину.

Я пишаюся тим, що Юля стала цілком самостійною людиною і професіоналом своєї справи, отримала фармацевтичну вища освіта. Але в душі вона як і раніше залишилася творчою особистістю, сочиняющей пісні, які знаходять своїх артистів, причому найбільш відомих таких як Крістіна Орбакайте, Діана Гурцкая, Микола Басков, Наташа Корольова і багато інших! — розповів про старшій доньці Миколаїв у торішньому інтерв’ю.

До речі, на початку жовтня відсвяткувала 4-й день народження молодша дочка Миколаєва – Вероніка. Пару днів тому зіркові батьки поділилися в особистих блогах яскравими кадрами дитячого свята. На святкуванні були присутні не тільки рідні дівчинки, але і діти зіркових друзів родини – Ліза і Гаррі Галкины.

Читайтетакже:Ляльковий будинок: Ігор Ніколаєв поділився фотографіями зі святкування 4-річчя дочки

© Instagram @igor_nikolaev_music

Маленька Ніка росте дуже музичної і творчої дівчинкою. У соцмережах її знаменитих батьків безліч відео роликів, на яких дівчинка співає і танцює, одна і разом з татом. Нещодавно Миколаїв порадував шанувальників веселим перфомансом Вероніки. Крихітка на ходу придумала справжній мюзикл про поні-єдинорога і не тільки розповіла татові історію, але й заспівала йому невеликий шматочок з майбутнього шедевра.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Oct 12, 2019 at 11:32am PDT

Фото на анонс: Instagram @uliaveronika