В честь дня народження принца Вільяма його батько поділився зворушливим дитячим знімком

1323

Принцу Вільяму – другого в черзі на британський престол – сьогодні виповнилося 37 років. Варто відзначити, що принц володіє всіма якостями, які повинні відрізняти сучасного монарха: він викликає довіру підданих і займається соціальними проектами. Герцог Кембриджський в цьому неймовірно схожий на свою маму – принцесу Діану, яку люблять британці називали «королевою сердець».

Сьогодні, на честь дня народження принца, на сторінці принца Чарльза з’явилося неймовірно зворушливе фото, на якому молодий тато хитає свого спадкоємця на гойдалках.

© Instagram @clarencehouse

До речі, схоже фото є у принца Вільяма зі своїм молодшим сином принцом Луї.

© Instagram @kensingtonroyal

А в Міжнародний день батька на сторінці принца Чарльза також з’явилося його дитяче фото на гойдалках:

Щасливий День батька. Принц Чарльз і принцеса Анна гойдаються на гойдалках. Поруч з ними герцог Единбурзький і королева Єлизавета II. Знімок зроблений у 1957 році.

© Instagram @clarencehouse

До речі, зовсім недавно журналісти з’ясували, що в дошкільному віці принц Вільям здобув собі невтішну славу задираки і хулігана. У дитячому садку його навіть називали «Забіяка Уілл», так як принц міг легко вступити в будь-яку бійку.

Він був сміливцем, йому подобалося брати участь у всіляких бійках зі своїми однолітками, – згадує Дікі Арбитер, колишній співробітник інформаційної служби королівського палацу.

Саме принци Вільям і Гаррі першими з королівських дітей почали відвідувати дитячий садок, а потім і школу – таким чином принцеса Діана порушила традицію, згідно з якою юні спадкоємці престолу отримували лише домашню освіту.

© Instagram @nosorrog
© Instagram @kingwilliam.and.queencatherine
© Instagram @juan__styles

А на цьому архівному відео принцеса Діана і принц Чарльз гуляють зі своїм старшим спадкоємцем!

View this post on Instagram

A post shared by X-u-in (@xuin10) on May 29, 2019 at 6:34pm PDT

В честь свята спільні фотографії також з’явилися на офіційній сторінці королеви Єлизавети II.

© Instagram @theroyalfamily

Миле фото з сімейного архіву також розмістив у своєму блозі принц Ендрю – дядько принца Вільяма.

© Instagram @hrhthedukeofyork

Нагадаємо, на 3-річчя принца Джорджа батьки теж влаштували йому фотосесію на гойдалках. І на цих знімках маленький принц дуже схожий на свого тата.

© Instagram @kensingtonroyal

Варто відзначити, що іменинник – ще і прекрасний, люблячий батько: під час однієї із зустрічей з жителями Північної Ірландії принц Вільям зізнався, що сам робить своїй доньці Шарлотті зачіску-хвостик. Багатодітний тато розповів, що спочатку це було нелегко і навіть довелося дивитися відеоуроки, так як волосся буквально «розбігалися в різні боки.

© Instagram @princesscharlottelizabethdiana
Фото на анонс: Instagram @clarencehouse, @kensingtonroyal