В шлюбі я постійно економила на собі. І ось чим це закінчилося…

445

Дівчата діляться на тих, хто з радістю витрачає на себе гроші, і тих, хто може скромно відсунути себе на друге (третє, п’яте, десяте місце. У підсумку виходить, що чоловік — красень, діти — янголята, а дружина і мама виглядає як бідний родич.

Читайте також:Чоловік витрачає на мене 6 тисяч за півроку, а потім говорить, що дорого обходжуся…

У подібній історії виявилася користувач Мережі Мандаринка, яка поділилася своєю сумною історією про те, до чого привела її економія на собі.

Я була дуже сором’язливою і коли вийшла заміж, соромно було щось попросити у чоловіка. Коли він сам пропонував, я відмовлялася. І так було і рік, і два, в результаті одного разу я просто виявила, що мені нічого надіти. Купити без мене він не міг, боявся помилитися, а я ніколи нічого не купувала собі, навіть коли чоловік мене за руки в магазин волок.

Чоловік вже давно натякав, що я виглядаю як бомж, але до мене було не достукатися. Виправив всі один випадок. Нас запросили спільні знайомі в ресторан, і я розумію, що мені реально НІЧОГО надіти. Вибір припав на розтягнуту туніку з шипами на плечах(на той момент це вже було не модно), дермантиновые штани, які вже потріскалися, намазала губи помадою, яку выковыряла сірником, туш розбавила водою. Загалом, видовище ще те. Завершила образ покривленными чобітьми.

Від свого виду я вже готова була розплакатися, але пора було виходити. Приїхали в ресторан, та пара на мене відразу оцінююче подивилася, а потім на чоловіка, мовляв «що ти таке собі знайшов….?!» Дівчина знайомого приїхала у шубі, з маленькою сумочкою, на підборах, в шикарному відвертій сукні, і поруч сиджу я… жебраки виглядають крутіше, тоді мене це не сильно зачепило…

І ось буквально через пару днів заходимо з чоловіком в магазин, вечір, людей було мало, на касі сидить шикарна касир, дівчині 25 років було, і мужик як давай чіплятися до чоловіка, подивися яка касир красива (мужик був п’яний) хлопець, ну ти подивися, і цей п’яничка мене не помічав, коли я від образи крикнула » а нічого, що тут стоїть його дружина?» касир заступилася за мене, і я їй щиро вдячна, мовляв у нього вже є одна єдина, нема чого йому тут інших пропонувати. А п’яниця і каже: «а чого дівчині виглядати так, вона ж не зрозумій на що схожа» і ВСЕ.

Наступного дня я стала змінюватися, чоловік був тільки радий моїм перетворень. Я набрала трохи ваги, щоб кістки перестали стирчати, стала займатися спортом, одягаюся по сей день так красиво і модно, щоб я більше ніколи не плакала слів інших, укладка, макіяж, косметика, шуби, сумки, шпильки, нові зачіски.

І я в душі щиро вдячна того п’яницю, з-за якого я ридала всю ніч, що так жорстко мене образив і принизив перед чоловіком, касиром, охоронцем і ще кількома людьми в черзі і так швидко вправив мені мій мозок. Тепер я інша людина, абсолютно. …

Я нікому не бажаю пережити те приниження і ті погляди, які я ловила на собі. Той сором, коли заходячи в кафе, ти розумієш, що тобі тут не місце.

Сподіваюся, моя історія, допоможемо комусь перестати на собі економити, подивитися на себе іншими очима і щось змінити в собі на краще.

Читайте також:Жіночі секрети: ви вважаєте себе красивою?

Ця історія виявилася близькою багатьом пользовательницам Мережі. Матусі, а вони найчастіше зізнавалися, що економлять на собі, відгукнулися в коментарях. Їх історії теж спочатку були сумними. Але в підсумку вони виявилися мотивуючими.

І в моєму житті було таке))) коли вийшла заміж, завагітніла не купувала собі одяг. Та й перед чоловіком було н зручно. Все думала, що скаже, ось марнотрат, потім народила дитину, ну могла купити собі джинси, кофту, а щоб я в сукні або спідниці ходила немає)))

І як-то раз мені чоловік теж каже: «Ходиш адже як бомж». Але потім мені сказав всю правду в очі мій друг: «Подивися на себе, адже ти красива дівчина. Чому ти себе так запустила?». З чоловіком розлучилися. Багато було причин і в ньому.

І після розлучення минуло півроку і я почала підходити до дзеркала і розумію, адже я зовсім не подобаюся собі, ось зовсім. А якщо я не подобаюся собі, значить, не подобаюся і перехожим.

І почалася моя перезавантаження, перше, що зробила, схудла, стала купувати собі красиві сукні, спідниці, підбори перестала на собі економити))) і коли побачив мене колишній чоловік сказав: «Ти змінилася в кращу сторону, давай почнемо все спочатку».

А я йому з гордістю відповіла: «Ні, ти просто був гарним уроком в моєму житті».

Так що всім дівчатам бажаю змінюватися (Анастасія)

Я так все дитинство і юність жила, коли речі тільки до нового навчального року та строго по необхідності. Тому як тільки у мене з’явилися свої зароблені гроші, я собі в покупках не відмовляла і не відмовляю зараз (Дороговказна Зірка)

А я вже давно прийшла до висновку, що на собі економити не можна. І дітей до того ж привчаю. Вважаю, що краще мати 5 хороших речей і дорогих, ніж 100 дешевок (Елен)

У двох поспіль декретах фінансово довелося нелегко. Силу багатьох обставин, не тільки з того, що я не працювала. Як же набридло економити і купувати все найдорожче…. Зараз, коли я знову на роботі, не скажу, що всю зарплату спускаю, але це так приємно усвідомлювати, що все є, якщо доведеться сходити в гості, не треба шукати привід, щоб відмовитися (Еленка)

Читайте також:Як полюбити себе і дозволити бути красивою жінкою

Одна з матусь емоційно подякувала автора цієї історії за той «стусан», після якого вона перестане на собі економити.

Хоч ми з вами не знайомі, але я вас зараз обіймаю всім серцем і душею. Спасибі вам! — зазначила користувачка під ніком Milaya Mama.

Економити на собі не треба ніколи, — підвела підсумок обговорення теми її подруга в Мережі KatrinTs.

А ви економите на собі? Тільки чесно!

Всі фото: Depositphotos