Бронзатор для особи: секрети використання

1028

Зміст:

  • Що це таке
  • Для чого потрібен бронзатор
  • Чим відрізняються бронзатор і скульптор
  • Як вибрати підходящий засіб
  • Як користуватися продуктом
  • Як правильно наносити
  • Бронзатор для обличчя допомагає надати шкірі відтінок засмаги, наділити її природним світлом. Але якщо засіб нанести неправильно, використовувати його не за призначенням, вийде брудний плямистий макіяж. Тому перед застосуванням необхідно вивчити всі тонкощі продукту.Бронзатор для особи надає шкірі красивий відтінок засмаги

    Що це таке

    Бронзер – це кремоподібна або сухе засіб. Буває рідкий, у формі стіка, у вигляді розсипчастою або компактної пудри. Має у складі найдрібніші світловідбиваючі частинки бронзового відтінку. Може бути і матовим. Засіб надає шкірі відтінок засмаги, здорове сяйво, відпочилий вигляд, як після моря. Його також можна використовувати на шиї, плечах і в зоні декольте. Завжди має подтон теплий.

    Для чого потрібен бронзатор

    Бронзатор для особи – багатофункціональний засіб. Крім додання шкірі потрібного відтінку, він розставляє акценти, надає сяйво, вирівнює тон і приховує недоліки. Засіб використовується як:

  • Бронзери. Виділяє ті частини, які швидше за все, загоряють. Робить обличчя більш об’ємним і живим. Надає шкірі здоровий вигляд.
  • Коректор. Вирівнює тон шкіри, приховує дрібні почервоніння. Професіонали використовують консилер на загорілої шкірі, перекриваючи їм дрібні прищики. Світловідбиваючі частинки відвернуть увагу від проблеми. Але зробити це самостійно навряд чи вийде. Відтінок повинен точно збігатися з кольором шкіри, можливо, доведеться змішувати кілька кольорів. Також необхідна ретельна розтушовка, щоб не було жодного натяку на межі.
  • Праймер. Основа під макіяж з бронзатором надає шкірі теплий відтінок. З нею більш темний макіяж виглядає природно. Шкіра світиться зсередини. Засіб підходить тим, у кого засмагає тіло, а не обличчя.
  • Рум’яна. Правильно підібраний продукт додасть рум’яний вид, зробить образ свіжим, допоможе візуально омолодитися.
  • Хайлайтер. Сяючі текстури можна сміливо використовувати на сильно засмаглій шкірі. Якщо підібрати максимально світлий відтінок, бронзери замінить хайлайтер, причому буде виглядати більш вигідно і натурально.
  • Це не означає, що один продукт можна наносити по всьому обличчю. Це повинні бути спеціалізовані засоби, кожне з яких призначене для певної мети. Просто всі вони можуть мати відтінок засмаги.

    Чим відрізняються бронзатор і скульптор

    Багато хто помилково вважають, що ці кошти взаємно замінні. Але це в корені невірно. У них різні особливості і правила нанесення.

    Бронзер завжди має теплі відтінки. Його завдання – надати шкірі відтінок засмаги і виділити ті зони, на які в першу чергу падає сонце. Скульптор призначений для створення ефекту тіні на обличчі, затемнення зон, які хочеться візуально зменшити. Він створює рельєф, коригує контури. Має холодний коричневий відтінок з сірим або оливковою подтоном без шиммерных частинок.

    Якщо використовувати бронзатор замість скульптора і навпаки, макіяж буде безнадійно зіпсований.

    При використанні бронза тора, що висувається замість скульптора виходить плямистий макіяж з рудим відтінком. Нерідко зустрічаються дівчата з помаранчевими смужками під вилицями, і це не дуже красиво. Крім того, виглядає неприродно і брудно. Скульптурирующее засіб, нанесене на місце бронзера, робить обличчя сірим, в результаті, пропорції порушуються, так як засіб має наноситися на запалі ділянки. А бронзатор накладають зовсім в інших місцях.

    как пользоватьсяБронзери і скульптор мають суттєві відмінності

    Як вибрати підходящий засіб

    При покупці засоби важливо враховувати тип шкіри. Легкі кремоподібні текстури підходять усім, навіть власницям жирного типу. Якщо грамотно нанести тон, не доведеться боятися зайвого блиску.

    Сухі бронзеры зручні у використанні, але вони можуть забиватися в пори і дрібні зморшки. Продукти в стіках зазвичай занадто жирні і підходять тільки власницям сухої і нормальної шкіри. При змішаному типі може знадобитися два виду продукту: кремовий і сухий.

    Кращі бронзаторы мають бежевий подтон. Вони не дають рудого відтінку і природно виглядають навіть на світлій тонів шкіри. Можливо, доведеться пошукати відповідний продукт, але воно того варто. Але іноді помаранчевий або навіть червоний подтон краще підходить під натуральний колір засмаги. Тому при виборі треба виходити з індивідуальних особливостей.

    Светлолицым від природи дівчатам не потрібен бронзатор. Якщо шкіра ніколи не засмагає, він буде виглядати безглуздо.

    Колір бронзера повинен бути темніше шкіри на 1-2 тони. Це дасть натуральний ефект засмаги, а особа не буде відрізнятися відтінком від тіла. Перевіряють колір на кордоні між нижньою щелепою і шиєю. Бажано це робити при природному освітленні.

    На кожен день підійдуть матові текстури. Шімер краще залишити для вечора і виходу в світ. Якщо без сяйва нікуди, необхідно підбирати засоби з найбільш дрібними світловідбиваючими частинками. На шкірі вони повинні виглядати як глянсове покриття, а не блискітки. Не варто намагатися замінити бронзатор схожими по відтінку тінями для повік. Вони мають більш помел, з їх допомогою не вийде добитися невагомого покриття.

    Як користуватися продуктом

    Бронзатор наносять на ті ділянки, які швидше за все, загоряють. Це верхня частина чола, кінчик носа, опуклі частини вилиць, яблучка щік, краю нижньої щелепи. Не варто наносити продукт на все обличчя. Виняток становить основа під макіяж з ефектом бронзера.

    Щоб не помилитися з потрібними зонами, простіше всього намалювати дві дзеркальні трійки на обличчі з обох сторін:

  • Набравши продукт на кисть, починають нанесення від центру верхівки лоба.
  • Далі рухаються через скроню з найбільш опуклої точки щоки до щоки.
  • Потім різкий загин у бік вуха. Потрібно обігнути запалі ділянки під вилицями, не торкаючись їх.
  • Закінчують заокругленням за кутом нижньої щелепи. Також наносять трохи засобу на ніс.
  • как пользоватьсяНеправильно нанесений бронзатор для особи перетворить макіяж в катастрофу

    Можна нанести бронзатор на щоки, а коли на кисті майже нічого не залишиться, розподілити його по обличчю. Не завадить покрити бронзатором шию. Слід виділити ділянки, трохи відступивши з двох сторін від центру. Також варто використовувати продукт на відкритих ключицях і найбільш виступаючих точках плечей.

    Як правильно наносити

    Для нанесення сухих продуктів краще взяти пухнасту волоть з нещільним ворсом. Для кремових коштів більше підходить щільна пензлик середньої величини. Їй же зручно розтушовувати бронзатор з стіка. Або можна взяти олівець, набрати трохи засобу пальцями і розподілити його рухами.

    Бронзатор наносять лише на ретельно тонований шкіру з замаскованими плямами і прищиками. Якщо цього не зробити, засіб приверне увагу до недоліків. Бронзер може перекрити лише невеликі нерівності кольору.

    Засіб наносять тільки на засмаглу шкіру. Навіть якщо як слід тонувати шию, інші відкриті частини тіла видадуть відсутність засмаги.

    При використанні продукту, на відміну від скульптора, не обов’язково підлаштовуватися під особливості форми особи. Бронзирующее засіб не має коригувати форму. Воно використовується тільки для додання відтінку.

    бронзатор для лицаСатиновий бронзатор для обличчя рекомендується доповнювати хайлайтером

    Кілька секретів, здатних уберегти вас від помилок:

  • Бронзер розподіляють по обличчю до освітлення і рум’ян. Навіть якщо бронзатор сухий, а інші кошти рідкі, нічого страшного.
  • Якщо косметику розтушовувати акуратно і в невеликих кількостях, вона не скачається.
  • Щоб не переборщити, сухий бронзатор набирають на кисть, а потім струшують її. Можна злегка подути на ворс.
  • Якщо уникнути помилки не вдалося, слід поверх продукту пройтися спонжем або пензлем, якою був нанесений тональний крем. Так перекриється занадто яскравий колір і погано розтушовані кордону.
  • Не варто обмежуватися одним бронзером. Потрібно доповнити його іншими засобами.
  • Щоб обличчя виглядало жвавіше, рекомендується додати трохи рум’ян.
  • Якщо засіб без сяючих частинок, не завадить хайлайтер. Так образ буде закінченим.
  • Бронзатор для особи перетворює шкіру. Засмага виглядає розкішно, особа набуває більш доглянутий вигляд. Але вкрай важливо наносити засіб на правильні зони. Якщо помилитися, макіяж буде виглядати непривабливо й дешево.

    Дивіться далі: нікотинова кислота для обличчя