Галина Юдашкіна показала, як допомагає бабусі на грядках її молодший син

805

Чарівна Галина Юдашкіна — успішна бізнес-вумен і зразкова мама двох синів, 3-річного Анатолія і однорічного Аркадія. Передплатники її блогу обожнюють малюків, кожен новий кадр з хлопцями збирає рекордну кількість лайків і переглядів.

Читайте також:В гостях у Юдашкиных: родина кутюр’є поділилася домашніми історіями

Особливо люблять маленького Аркашу, адже він росте неймовірно харизматичний і милим. Крім того, молодший онук знаменитого модельєра Валентина Юдашкіна дуже схожий на свого дідуся, що викликає додатковий захоплення фанатів.

© Instagram @gyudashkina

У ці вихідні знамениті онуки проводять у Підмосков’ї, на дачі у бабусі. Галина Юдашкіна поділилася милим кадром з Аркашею на тлі грядок, який із задоволенням пробує бабусин урожай.

Головний дегустатор бабусиної грядки 🥒🥬🥦 — з ніжністю підписала фото зіркова матуся.

© Instagram @gyudashkina

Читайте також:Відео: у сина Галини Юдашкиной є своя машина

Шанувальники прийшли в захват від забавного кадру з Аркадієм і залишають теплі побажання всій родині Юдашкиных, а також щиро захоплюються чудовим малюком:

Дай Боже вашій родині здоров’я, любові, удачі!!! Одне задоволення дивитися ваші фотографії!

Аркаша такий милий) просто неможливо) солодка булочка)

Які ж у вас дітлахи, Галина, гарненькі)))А все тому, що Сім’я у вас правильна!!! Шановні!!!!

© Instagram @gyudashkina

Нагадаємо: Галина вийшла заміж за Петра Максакова, онук Народної артистки Росії Людмили Максаковою і правнука легендарного радянського посла в Америці Анатолія Добриніна, в 2014 році. У червні 2015 року пара обвінчалася. На розкішній весіллі зібралися безліч знаменитих гостей, а ведучим свята став Микола Басков.

Днями Галина поділилася зворушливим весільним відео першого танцю з чоловіком. З’ясувалося, що молодята підійшли до вибору танцю з фантазією і вирішили, що відмінною альтернативою банальним весільного вальсу стане енергійний чарльстон.

Детальніше:Гірко! Галина Юдашкіна показала свій весільний танець з чоловіком

В одному з інтерв’ю Юдашкіна зізналася, що вони з чоловіком — строгі батьки лише в питаннях навчання.

Ми дуже строгі батьки, якщо справа стосується навчання. В інших випадках намагаємося дітям нічого не забороняти. Впевнена, чим більше забороняти, тим сильніше їм хочеться.

© Instagram @gyudashkina

До речі, незважаючи на юний вік, Анатолій багато часу присвячує навчанню. Хлопчик чудово говорить на двох мовах (англійською та російською), а також ходить в дитячий сад і на курси акторської майстерності. Крім того, його бабуся Марина Володимирівна вчить внука поводитися з інструментами. Минулого літа Толя взяв участь у будівництві будиночка на дереві для себе і братика — звичайно, під чуйним керівництвом і наглядом Марини Володимирівни.

Шанувальники з нетерпінням чекають, коли підросте Аркадій і його знаменита мама розповість про його курсах, гуртках і захоплення. Адже поки малюк занадто малий і просто насолоджується дитинством.

Фото на анонс: Instagram @gyudashkina