Герцог Йоркський може одружитися на матері своїх дочок завдяки… принца Луї

490

В англійській королівській родині чимало законів і правил, які йдуть з глибини століть. Наприклад, закон про шлюб, який був прийнятий в 1772 році, регламентував необхідність королівського згоди на вступ у шлюб. Документ був прийнятий королем Георгом III з метою захисту від престолу дій його брата Генріха, герцога Камберлендского і Стратернского, який, незважаючи ні на що, одружився з простолюдинкою Енн Хортон.

© Instagram @unitedkingdomroyalty

Проте в результаті Пертського угоди 2011 року, яке вступило в силу в 2015 році, глава монархії може дозволити або заборонити одружуватися лише першим шести спадкоємцям престолу. Це стосується і повторного шлюбу.

Багато користувачів Мережі підозрюють, що принц Ендрю і його екс-дружина Сара Фергюсон можуть скористатися правом не питати дозволу королеви на шлюб. Як зазначають західні видання, вони вправі знову створити пару без оглядки на думку Єлизавети II. А все завдяки тому, що тепер у черзі на престол ще і принц Луї з Арчі Харрісоном. Після народження цих малюків принц Ендрю тепер займає восьме місце на трон.

Судячи з активності принцеси Євгенії в соцмережі, дочка герцога Йоркського знову б хотіла бачити своїх розлучених батьків разом. Приміром, вона зворушливо привітала їх з черговою річницею шлюбу.

Я хотіла відсвяткувати те, що мої батьки одружилися 33 роки тому… Дякую, що завжди були кращими друзями і зібрали нас разом.

© Instagram @princesseugenie

Багато користувачів Мережі також схиляються до думки про те, що принц Ендрю і Сара Фергюсон могли б знову стати чоловіком і дружиною. Нагадаємо, пара оголосила про своє розставання після 10 спільного життя.

Вони повинні вступити в повторний шлюб. Обидва класні батьки!

Ніколи не чув про розведеною парі, яка святкувала б річницю весілля.

Вони дійсно повинні вступити в повторний шлюб.

© Instagram @beatrice.and.eugenie.of.york, @britishroyalphotos

Екс-подружжя знаходяться в чудових стосунках. Сара Фергюсон навіть приїжджала, щоб підтримати герцога під час репетиції параду в честь офіційного святкування дня народження королеви.

© Instagram @britroyal_rus

Разом екс-дружини були і на весіллі леді Габріели Віндзор з Томасом Кінгстоном.

© Instagram @britroyal_rus

Новина про возз’єднання з чоловіком підтвердила і сама Сара Фергюсон:

Так, я живу в Royal Lodge c самим прекрасним принцом з усіх, кого я знаю!

Як стверджують західні видання, Сара Фергюсон активно стежить за новинами про свого екс-чоловіка в соціальних мережах і завжди відзначає їх лайком. І, як припускають багато журналістів, пара може возз’єднатися. Але лише після того, як заміж вийде їх старша дочка – принцеса Беатріс. Нагадаємо, у дівчини зараз роман з її коханим Едоардо Мапелли Моцци.

© Instagram @modernroyalera

А як ви думаєте, чи може розведений принц Ендрю знову одружитися на своїй екс-дружині Сарі Фергюсон?

Фото на анонс: Instagram @rose_daze, @kensingtonroyal