Головний глядач: син Сергія Лазарєва вразив своїми танцями на концерті папи

1399

36-річний Сергій Лазарєв дає численні концерти і бере участь у престижних музичних конкурсах. Незважаючи на зайнятість, у молодого тата завжди є час на те, щоб провести його з 5-річним сином Микитою.

Нещодавно, наприклад, вони вирушили у відпустку в Маямі і, судячи з кадрів в особистому блозі співака, відмінно провели час разом. Лазарєв показав, як він сходив з Микитою в зоопарк: зоряний спадкоємець залишився в захваті від левів, ведмедів і носорогів, а ще годував з рук жирафа і сфотографувався поряд з верблюдом.

Сергей Лазарев с сыном© Instagram @lazarevsergey

Знаменитий батько також поділився веселим відеороликом, на якому він разом з Микитою танцює прямо посеред вулиці.

Ми хлопці без комплексів!!!))) тепер ми виступаємо тільки в парі!)))) нас хлібом не годуй, дай потанцювати… – підписав відео Сергій.

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Jul 5, 2019 at 10:09pm PDT

А вчора Сергій Лазарєв дав сольний концерт у столиці, на якому, звичайно ж, був присутній його спадкоємець. Судячи з відео, яке виклав сьогодні в свій особистий блог співак, Микиті виступ папи сподобалося дуже сильно: він підспівував Сергію і навіть влаштував запальні танці під його хіт.

Коротко про те, як пройшов мій традиційний літній концерт в Shore House❤️. Як завжди, приголомшлива атмосфера, багато глядачів, друзі і звичайно моя сім’я! В цей раз, моїм головним глядачем був мій синуля❤️!!! На відео танцювальний баттл між Микитою і Катею 😂 @kativarnava! Катюня, по-ходу тут ти продула.::😂 Спасибі всім, хто не побоявся прохолодної погоди… — так підписав відеоролик щасливий батько.

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Aug 3, 2019 at 12:54am PDT

Прихильники залишилися в захваті від вистави маленького Микити і залишили під постом величезна кількість коментарів:

Який Микита класний😍😘👏🏼👏🏼👏🏼А тато помітно що в бік синочка поглядає☺️

Очей не відірвати))) синуля танцює крутіше папи)💋👏👏

У вас чудова сім’я ❤️ вчора було жарко від того, який ви неймовірний ) спасибі, любимо 😍

До речі, нещодавно запальні танці влаштували титулований фігурист Олексій Ягудін і його молодша дочка Мішель. І вони вирішили виступити не на концерті, а прямо на… набережній Ялти! Дівчинка була захоплена танцем і намагалася копіювати рухи свого неймовірно пластичного папи.

А ми з Мішель після вистави «Ромео і Джульєтта» танцюємо на набережній, – прокоментував фрагмент ролика зоряний тато.

View this post on Instagram

A post shared by Tony Yagudin (@alexei.yagudin) on Jul 28, 2019 at 9:57am PDT

Нагадаємо, що Сергій майже 2 роки приховував від громадськості інформацію, що у нього є син. Секрет відкрився лише в 2016 році. В одному з інтерв’ю співак розповів про те, чому так довго приховував сина і зізнався, що намагався захистити малюка від негативу і настирливої уваги преси та прихильників, хоча йому було дуже важко тримати це в таємниці.

Для мене все було вперше: я тільки дізнавався, що таке бути батьком, буквально навчався їм бути, тому мені не хотілося витрачати свій час на негатив. Тільки зміцнівши, усвідомивши, що я хороший батько, коли підріс мій син, я був готовий показати його всім.

Сергей Лазарев с сыном на отдыхе© Instagram @lazarevsergey

Читайте також:

  • Відео: Сергій Лазарєв показав синові колекцію своїх музичних нагород
  • Сергій Лазарєв вперше показав відео з сином в ранньому віці
  • Весь в тата: 5-річний син Сергія Лазарєва заспівав веселу пісеньку
Фото на анонс: © Instagram @lazarevsergey