Головний секрет: Вікторія Макарська розповіла, від чого позбавляється заради сімї

650

46-річна Вікторія Макарська відрізняється від багатьох російських зірок тим, що відверто розповідає про своє сімейне життя. Тому шанувальники часто звертаються до співачці за порадою, як бути в тій чи іншій ситуації. Дружина Антона Макарського відповідає, але завжди підкреслює її поради засновані на особистому досвіді.

Читайте також:Вікторія Макарська викликала резонанс в Мережі заявою про ролі жінки

В одному з постів у блозі співачка і телеведуча розповіла про те, що, на її погляд, допомагає зберегти в родині комфортний мікроклімат:

Бабоньки, рідні! Особисто я прибираю з особи претензію. Вона завжди дратує чоловіків.

© Instagram @makarskie

Вікторія поділилася та іншим особистим секретом щасливого шлюбу, зазначивши, що дізналася від своєї прабабусі.

Моя прабабуся мені радила милуватися людьми і дружити з чоловіком. Не звертати увагу на їх недоліки і не приймати близько до серця нічиї выпендрежи і «джигітування», – поділилася з передплатниками Вікторія Макарська. – Хоча б з тієї простої причини, що сама з собою розібратися часом не можеш. То один настрій, то інше. То хочеться солодкого, то солоного. Плакати несила, то сміятися хочеться.

Але себе адже виправдовуєш і виживаєш з будь-якими своїми вчинками по-любому. Не піду ж я розбивати дурну макітру об стінку, коли не права? Не йду.

До чого я все це пишу?

Чоловік — це цілий Всесвіт. Це незбагненна ОСОБИСТІСТЬ, ЯКУ Я ОБРАЛА САМА для спільного життя. Я ніколи не зможу влізти в його мізки, ніколи не зможу зрозуміти його повною мірою, і що відчуває його тіло, і що бачать його очі, і як він сам себе розуміє — назавжди залишиться для мене загадкою.

Загалом, я їм просто милуюся.

І ЛЮБЛЮ. Будь-якого. Він не стане іншим. І не обіцяв мені бути схожим на того чоловіка, ЯКИМ Я ЙОГО собі УЯВЛЯЮ. Він — це він.

© Instagram @makarskie

Раніше в ефірі програми «Поки всі вдома» Вікторія Макарська ділилася та іншим секретом збереження миру в сім’ї, який їй відкрила мудра свекруха.

Вікочка, заспокойся, уяви, що він хворий, що він захворів. Давай його пожаліємо, – цитувала слова Олени Михайлівни співачка.

А які у вас секрети щасливого сімейного життя?

Фото на анонс: Instagram @makarskie