Яка витончена! 3-річна донька Олексія Ягудіна не піде по стопах своїх батьків?

807

Відомі фігуристи, 39-річний Олексій Ягудін і 37-річна Тетяна Тотьмяніна, разом вже більше 10 років. В офіційний шлюб спортсмени вступили в 2016 році і виховують двох дочок — Єлизавету, якому в листопаді виповниться 10 років, і молодшу Мішель (3). Зіркові батьки не приховують своїх дітей і з радістю діляться сімейними кадрами в особистих блогах. Вони ніжно кличуть своїх спадкоємців «ягудинками» та з гордістю розповідають про їхні успіхи.

© Instagram @tatianatotmyanina

Наприклад, в цю п’ятницю дружина Олексія Ягудіна опублікувала в особистому блозі чудовий кадр з 3-річною Мішель, зроблений в танцювальному класі. Дівчинка демонструє свої перші балетні па.

Як же чудово,коли у маленького чоловічка вже є розуміння,що саме вона хоче в цьому житті!!! Сьогодні балет, значить балет!!!Пишаюся своєю малою, — підписала фото Тетяна.

Дочь Ягудиным© Instagram @tatianatotmyanina

Шанувальники прийшли в захват від чудового кадру з Мішель і залишають малятку щирі компліменти і добрі побажання:

Ну яка ж Мішель прегарненька!!! Успіхів їй у всіх починаннях!

Дуже мила балерина)) чарівністю вся в маму!

Яка гарненька! Ну просто краса! Маленька принцеса! Як у казці у Шварца — біленька така! Ніжність несусвітня!

До речі, днями Ягудін поділився забавним відео з участю обох дочок. Екс-фігурист вирішив показати, що його ростуть дуже артистичними і вже борються за право бути головними зірками на сцені. Ролик потішив шанувальників зоряної пари і набрав безліч переглядів і лайків.

View this post on Instagram

A post shared by Tony Yagudin (@alexei.yagudin) on Sep 10, 2019 at 5:21am PDT

У минулому році Тетяна розповіла про графіку та захоплення старшої дочки Єлизавети. Виявляється, у першій половині дня навчання у неї проходить повністю англійською мовою, а в другій половині — вже російською по програмі підготовки до ЄДІ. Потім факультатив з французької, а пізніше — танцювальна студія «Тодес». Ліза сама вирішила, що хоче займатися танцями. До речі, вона непогано освоїла ковзани, але до фігурного катання інтересу не проявляє, на відміну від молодшої Мішель. Дівчинка обожнює кататися на ковзанах і, за словами її мами, дуже гнучка. Тому немає нічого дивного в тому, що тепер вона вирішила займатися балетом.

Мішель поки насолоджується домашньої життям. Вона — наше сонечко, яке кожен день радує нас своєю посмішкою, веселить милими танцями. В наступному році дочка чекає дитячий садок, а також спробуємо віддати в секцію художньої гімнастики, тому що вона дуже гнучка, — розповідала про дочку Тетяна.

Дочь Ягудина© Instagram @michelyagudina

До речі, балетом серйозно займається дочка репера Тіматі, 5-річна Аліса: не так давно юна балерина покликала батьків на свій виступ, де мама і бабуся знімали кожен номер Аліси і викладали на свої особисті сторінки, а тато в самому кінці подарував коханій доньці величезний букет півоній і опублікував миле фото з коханою спадкоємицею.

Тимати и Алиса© Instagram @timatiofficial
Фото на анонс: Instagram @tatianatotmyanina