Гороскоп на вересень: які знаки залучать гроші, а кому потрібно економити

262

У вересні всім представникам зодіакального сузір’я потрібно зменшити оберти і згадати, що означає тиха і розмірене життя. Особливу увагу потрібно приділити роботі: хороші перспективи і можливості піднятися по кар’єрних сходах є відразу у декількох знаків зодіаку.

Які сюрпризи або, навпаки, випробування приготував перший місяць осені різним представникам зодіакального кола? розповідає наш астролог людмила мітрохіна.

Овен

Овни — це перші щасливчики, кому вересень приготував зліт по кар’єрних сходах. Потрібно запастися терпінням: вигідна пропозиція надійде тільки в середині місяця, а поки у вас є всі шанси показати своєму роботодавцю, що ви «кращий працівник місяця». Справи будуть складатися якнайкраще і у тих овнів, які ведуть власний бізнес. Вони зможуть укласти відразу кілька вигідних контрактів і значно збільшити свій дохід. Що стосується любовної сфери, то тут романтичні прогулянки під місяцем зміняться пристрасними ночами. Знайти баланс між роботою і особистим життям овнам буде не так-то просто.

Телець

Початок місяця у тельців видасться, м’яко кажучи, напруженим. Людям цього сузір’я буде складно втягуватися в робочий ритм після літньої сієсти. Однак планети не радять йти на поводу у своєї ліні — вона вам невластива, тому і починати не варто. Якщо тельці не зможуть швидко розгойдатися і налаштуватися на робочий лад, вони можуть не тільки втратити вигідні проекти, але і підмочити свою репутацію перед начальством. Не переживайте, вже в жовтні вийде вийти з режиму економії і відпрацювати все витрачене за «ледачий» вересень. Зате в особистій сфері обійдеться без скандалів і нервування.

Близнюки

Гарна новина для одиноких близнюків: вересень — це чудовий час, щоб знайти свою другу половинку. Тому використовуйте кожну можливість перебувати в центрі уваги, доля може чекати вас в найнесподіваніших місцях. Якщо близнюки планували узаконити відносини з коханим, то перший місяць осені для цього підходить ідеально. Сімейні близнюки можуть помітити, що почуття спалахнули з новою силою. Що стосується роботи, то людям цього сузір’я краще поставити на паузу справи. Нічого поганого в цьому немає, вам просто потрібен відпочинок.

Рак

Для раків вересень стане місяцем випробувань: перевірці піддадуться практично всі сфери життя. Потрібно бути особливо уважними під час ділових переговорів і висновків угод. Не виключено, що цьому знаку доведеться зіткнутися зі зрадою з боку кращого друга або другої половинки, але зірки кажуть, що все піде вам тільки на користь. Краще зараз розкрити очі і припинити спілкування з кривдником, ніж все життя прожити у брехні. На тлі підвищеної емоційної активності можуть загостритися хронічні захворювання, намагайтеся менше нервувати і не заїдати проблеми. Пам’ятайте, ці випробування даються неспроста. Ви вже можете починати готувати мішок для жовтневих подарунків від долі.

Лев

Леви — вересневі щасливчики. Людям цього сузір’я буде супроводжувати удача у всіх починаннях: будь то робота, фінанси або будинок. Приємним бонусом стануть великі грошові надходження в кінці місяця. Єдине, що може затьмарити перший місяць осені — це хронічна втома. Леви, вам не здається, що ви звалили на себе непосильну ношу? у вересні зірки допоможуть впоратися з усіма проблемами і навіть підтримають морально. Але в жовтні доведеться розраховувати тільки на себе, тому варто трохи зменшити свої царські амбіції.

Діва

Ну що, діви, в серпні ви добре відпочили. Якщо ні, то ми вас розчаруємо: найближчим часом доведеться працювати з подвоєною силою. Звичайно, ваші праці не будуть марними. Доля у вересні порадує вас милими сюрпризами і невеликими грошовими подарунками якраз до дня народження. У дів буде непереборне бажання знову кудись вкласти фінанси, але наша порада: витратьте їх на себе, адже ви цього гідні. Також в перший осінній місяць не варто забувати про харчування і здоров’я. Якщо літо скінчилося, це не означає, що можна нап’ялити светр оверсайз до наступної весни.

Ваги

Люди цього сузір’я будуть одними з найуспішніших представників зодіакального кола. Терезам варто очікувати просування по кар’єрних сходах і допомоги владного покровителя (швидше за все, це буде чоловік), а також отримання додаткових матеріальних благ. Але потрібно пам’ятати, що це буде разова виплата. Якщо будете працювати в тому ж напрямку, то зможете відкрити нове джерело доходу і забезпечите собі безбідну старість. Не зменшуйте активність не тільки у вересні, але і восени в цілому, щоб не упустити щасливого шансу. Особисте життя буде кипіти пристрастями, але терезам подобається такий стан справ, тому все в порядку.

Скорпіон

Ось кому варто відпочити в перший місяць осені, так це скорпіонам. Найкраще відправитися у відпустку до морського узбережжя і, якщо дозволяє бюджет, за кордон. Відпочинок просто необхідний представникам цього знака, адже останнім часом вони відчувають занепад сил, який межує з депресією. Якщо не хочете їхати у відпустку, то проведіть час вдома, присвятіть його самоосвіті і спілкуванню з родичами. Ви здивуєтеся, але за час вашої роботи ви практично абсолютно втратили сполучну нитку з улюбленими людьми. А всесвіт не прощає тих, хто втрачає зв’язок зі своїм родом.

Стрілець

Людям цього сузір’я потрібно бути уважними при укладанні угод і проведенні ділових переговорів. Але стрільці не будуть переживати грошової кризи, якщо зможуть утриматися від поспішних рішень і імпульсивних покупок. Стрільцям потрібно пам’ятати, що в першу чергу вони повинні піклуватися про власний комфорт, а потім вже задовольняти бажання інших. Багато представників цього знака будуть стурбовані вирішенням чужих проблем, але зірки не радять втручатися, інакше винними зроблять саме вас. Не забувайте, що восени загострюється більшість хронічних захворювань, і бережіть себе.

Козеріг

У вересні козерогам краще вивести на перший план особисте життя: зараз найбільш вдалий час, щоб налагодити відносини зі своєю другою половинкою або знайти партнера. Козероги, які знаходяться в любовному трикутнику, отримають можливість вийти з нього безболісно. На роботі все буде йти своєю чергою, хоча зірки не обіцяють запаморочливої кар’єри, але і сварки з начальством теж не очікується. Варто подбати про фінансові накопичення. Розгляньте інвестиції: зірки впевнені, що для вас це найбільш вигідне джерело доходу в даний час.

Водолій

Вже з початку місяця на водоліїв будуть сипатися подарунки долі, адже в минулих місяцях ви були в «чорному списку» у всесвіту. Нарешті зірки змінили гнів на милість, тому ви можете насолоджуватися життям на повну котушку. Водолії повинні бути активними і брати від життя по максимуму, поки удача на їхньому боці. Але також не варто забувати про відпочинок. Перед тим як розписати раптово звалилася на голову суму, заспокойтеся і прийміть зважене рішення. Не варто забувати про сім’ю, допомагайте близьким. Зірки шепнули, що минулі випробування доля посилала вам, тому що ви вели себе дуже егоїстично. Не повторюйте помилки минулого, і тоді удача ще довго буде вести вас за руку.

Риби

Рибам потрібно сконцентруватися на своїх цілях. Люди цього знака повинні зрозуміти, чого саме вони хочуть від життя, і побудувати чіткий план. Зараз для них закінчується період очікування, вже зовсім скоро риби можуть досягти всього, про що мріють. Представники цього знака не повинні вірити чуткам і пліткам, а також вплутуватися в авантюрні схеми. Ви обов’язково збагатитеся, але вересень не ваш тріумфальний місяць. Ні, ми не говоримо, що він буде складним, все залежить від вашого настрою. Зірки зараз придивляються до вас, тому настає час, коли потрібно показати себе з хорошого боку.

Людмила мітрохіна