«обіцяю не заводити десятки собак і котів»: актор «сватів» дмитро сова одружився

590

Дмитро сова, актор, який отримав широку популярність за роллю сина мітяя в серіалі «свати», минулої осені познайомився з чарівною дариною легейдою, колегою по цеху. 28-річна артистка знайома українським телеглядачам за такими серіалами, як «спокуса» і «колір пристрасті».

Роман розвивався стрімко, і вже в кінці року 38-річний сова зробив своїй коханій пропозицію руки і серця. Здавалося б, це дуже поспішне рішення, проте кохані кажуть, що в їхніх стосунках панує повна ідилія.

Дарина і дмитро днями опублікували в соцмережах зворушливі весільні фото. На одному з кадрів дмитро кружляє свою новоспечену дружину на руках.

«мій чоловік і я — щаслива як ніколи. Далі-більше. Любити. Це всього дорожче», — написала легейда.

Дарина вибрала для торжества довге біле плаття і фату, а дмитро — класичний чорний костюм.

Дарина також виклала дуже зворушливе чорно-біле відео, в якому вона забралася на спину дмитру, і він пробігся по берегу дніпра. Артистка залишила під роликом дуже велике послання чоловікові, тому що настільки нервувала під час торжества, що «на церемонії не змогла сказати нічого крім «я теж тебе люблю»».

» я хочу пообіцяти тобі, що зроблю все від себе залежне, щоб наше життя, наш будинок, наша сім’я завжди були наповнені любов’ю і теплом. Я обіцяю бути тобі відданим другом, підтримкою і тилом. Я обіцяю бути ніжною і чуйною. Чути і слухати тебе, поважати твої почуття і позицію, навіть коли вони у нас кардинально різні», — написала дарина, і її передплатниці поплакали.

Артистка також присягнулася не заводити дику кількість кішок і собак, не складувати мотлох і не говорити «не переживай», якщо її чоловік буде не в дусі.

» обіцяю любити тебе і закохуватися в кожну молекулу, тому що по-іншому ніяк. Обіцяю співати з тобою і танцювати, обіцяю балувати, обіцяю любити. Обіцяю не трусити. Обіцяю тримати за руку в будь-яких обставинах і бути за тебе. Обіцяю бути з тобою, бути твоєю, бути собою»»

Загалом, відверто кажучи, дарина довела до сліз і передплатників, і навіть нашу редакцію. Вітаємо молодят!

123…11

Актриса дар’я легейда народилася 20 липня 1993 року в одесі

дивитися галерею

Анна мілліонова