Група «непара»: чому шоуа і талишинська перестали працювати разом і чим вони займаються сьогодні

639

Історія групи

Вікторія і олександр вперше зустрілися в 1999 році на дні народження друга співачки. Тоді талишинська виступала в єврейському музичному театрі «лехаїм», а шоуа працював у німеччині у відомій звукозаписній студії. На святі артисти виконали кілька пісень разом-дуети сподобалися як їм, так і гостям.

Саме тоді виконавці і вирішили створити групу. Вони звернулися до продюсера олега некрасова і запропонували співпрацю. Олег придумав назву для дуету. Він так відразу і сказав:»ви ж не пара». Артисти контрастували не тільки зовні-у обох були зовсім різні характери.

Цікаво, що олександр і вікторія часом сварилися, сперечалися, і кожен з них відстоював свою точку зору. Шоуа не приховував, що він дуже запальна і нервова людина, а ось талишинська більш ніжна, чуттєва і спокійна. Ці якості артистів помічали і глядачі. Можливо, саме з цієї причини вони так гармонійно виглядали разом.

У 2003 році група представила перший альбом «інша сім’я». Однойменна пісня стала справжнім хітом. Крім того, популярними були і такі композиції, як «плач і дивись», «бог тебе вигадав», «біжи-біжи», «мила» і багато інших.

За десять років існування колективу артисти презентували три альбоми, активно гастролювали по країні і стали кумирами багатьох меломанів. Однак в 2012 році олександр і вікторія оголосили про розпад групи. Пізніше вони возз’єдналися і намагалися знову працювати, але зрозуміли, що кожен повинен йти своєю дорогою.

Все-таки не пара?

Шанувальники групи постійно цікавилися, які стосунки у солістів насправді. Як з’ясувалося, у вікторії та олександра дійсно був роман, але він був зовсім не тривалим. Однак артисти протягом десяти років часто сварилися і продовжували з’ясовувати стосунки навіть після розпаду.

«я постійно піддавалася образам і приниженням. Практично у всіх інтерв’ю мій так званий «партнер » намагався зачепити мене, постійно перебивав. Я все робила не так: погано співала, погано виглядала, не так говорила. Остання моя «вина» була в тому, що мені не вдалося швидко привести себе в форму після пологів. Ця людина звільнила з колективу більше 10 людей, які були мені дороги. І так, я зітхнула з полегшенням!» — скаржилася вікторія.

За визнанням співачки, у них з олександром завжди були непрості стосунки, але, незважаючи на це, вона з радістю згадує той час і вдячна долі за можливість взяти участь у створенні таких хітів.

» у нас завжди були складні стосунки з олександром, і це давно ні для кого не секрет. Проте я бачу в минулій роботі більше позитивних сторін. В першу чергу, над проектом працював величезний колектив, в якому я знайшла друзів. Деякі і зараз співпрацюють зі мною. Звичайно, спогади про гастрольні тури і тих людей, які зустрічалися на моєму шляху, ті чудові пісні — все це залишиться в моєму серці», — зізнавалася талишинська.

Сьогодні вікторія талишинська виступає в новій групі «два океани», солістом якої також є композитор-аранжувальник володимир курто. Спочатку він запропонував співачці виконати його композицію, а потім вирішив записати дует. З’ясувалося, що у них збігаються інтереси, і вони та сама пара — правда, творча.

» нам вдалося стати єдиною командою, в якій мені дуже комфортно. Я знаю, що в цьому колективі мене цінують, прислухаються до моєї думки, підбадьорюють і дають надію на краще. Це велике щастя-працювати в такій команді. Щастя і рідкість», — зізналася артистка.

Виявляється, вікторія і володимир-хороші друзі, тому працюють один з одним з великим задоволенням. «два океани «-це не тільки ми, але два океани творчості, емоцій, добра… І якщо» непара» несла якийсь надрив, то тепер у нас гармонія. Ми намагаємося писати пісні, співати і підносити нашим слухачам все на позитивній ноті», — підсумувала співачка.

Налагодилося і особисте життя вікторії: в 2015 році вона втретє вийшла заміж за художника-реставратора івана салахова, від якого через рік народила дочку.

джерело: @alexandershoua

Що ж стосується олександра, то після остаточного припинення співпраці з вікторією в 2019 році він придбав права на групу «непара» і весь репертуар, а також запросив в колектив двох солісток — дарину храмову і маріанну арутюнян. Разом з виконавицями він перезаписав деякі відомі пісні і випустив нові.

«коли рослина перестало рости і стало псуватися, його треба лікувати, а коли воно не піддається лікуванню, його просто прибирають і садять нове», — говорив олександр про розставання з вікторією.

Відтоді артисти не спілкуються. За словами шоуа, вони ніколи не були друзями, тому він не бачить сенсу в будь-якій взаємодії. В особистому житті олександра теж все добре: в 2012 році він вдруге одружився на юриста на ім’я наталя, а через два роки у них народилася дочка таїсія.