Група підтримки: Меган Маркл і Кейт Міддлтон з дітьми прийшли на королівський матч з поло

1376

В Беркширі відбувся благодійний матч з поло. У ньому брали участь принци Вільям і Гаррі. Разом з герцогами на гру приїхали і їхні домочадці. Причому в повному складі!

Читайте також:Як Кейт Міддлтон переконала принців Вільяма і Гаррі помиритися?

Як зазначають західні видання, матч був покликаний зібрати кошти для декількох благодійних організацій, які займаються сини принцеси Діани: «Африканські парки», Асоціація плавання англійських шкіл, Фонд «Довіра», Меморіальний фонд Генріха ван Штраубензи, Фонд «Ігри Инвиктус», «Звернення ірландської гвардії», «Карта дій», «Гора», «Врятуйте Англію та Уельс», Фонд Співдружності Королеви, Королівський Марсден, Фонд поранених гравців РФС, The Passage і «Благодійний фонд валлійського регбі».

© Instagram @sussexroyal

Поки принци боролися за перемогу у грі, їх обраниці і діти також не нудьгували. Так, Кейт Міддлтон була помічена не тільки зі старшими – принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою, але і з однорічним Луї. І другий дивовижний факт: Меган Маркл приїхала в Беркшир з двомісячним Арчі!

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Jul 10, 2019 at 9:01am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Chris Ship (@chris.ship.royal) on Jul 10, 2019 at 9:20am PDT

Користувачі Мережі були здивовані, адже побачити первістка Сассексов очікували побачити не раніше, ніж, приміром, через чотири місяці, тобто на нових офіційних фотографіях на честь його піврічного віку.

Читайте також:Саме камерне свято: опубліковані офіційні портрети з хрестин сина принца Гаррі і Меган Маркл

Було помітно, що Меган Маркл виглядала досить тривожною. Вона обіймала малюка Арчі, демонструючи готовність захистити його від численних цікавих поглядів і об’єктивів. А ось той факт, що дружина принца Гаррі приїхала підтримати його під час гри, переконує: у їхніх стосунках все чудово.

Судячи з фотографій в Мережі, герцогиня Сассекская подбала і про захист малюка Арчі від сонячних променів. На одному зі знімків поруч з молодою матусею була помічена характерна пляшечка з лосьйоном.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan and Harry❤ (@meghan_and_harry) on Jul 10, 2019 at 7:38am PDT

А це фото наводить на думку, що Меган Маркл – та сама матуся, яка переконана: якщо дитина зголоднів, його треба погодувати тут же.

© Instagram @royal.addicted

Фотографії герцогині Сассекской підтверджують і той факт, що молодий матусі ще не вдалося прийти у форму. Сукня-балахон відтінку мілітарі підкреслило її округлий животик.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Jul 10, 2019 at 8:03am PDT

Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Gala Magazine Germany (@gala_magazin) on Jul 10, 2019 at 8:28am PDT

Просторе сукню герцогині Сассекской створено дизайнером Lisa Marie Fernandez і носить назву Rosetta.

© Instagram @firstduchessofsussex

А поки Меган Маркл насторожено притискала до себе сина, Кейт Міддлтон буквально іскрилася радістю. Вона грала з Луї, який раз тікав від своєї титулованої матусі. Королівський репортер Ребекка Інгліш зазначала, як мило грає юний Кембридж:

Маленький Луї тільки що втік до поні, і Кейт довелося його підхопити. Він швидко встав на ноги! Тепер Кейт несе Луї і змушує його махати татові.

Дружина принца Вільяма була в рожевому платті й з невеликою сумочкою на ланцюжку, одягненою через плече.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Jul 10, 2019 at 8:48am PDT

Поки принц Вільям грав в поло, його старші діти влаштували свій власний матч – у футбол. А Кейт Міддлтон і крихітка Луї були глядачами.

View this post on Instagram

A post shared by New Idea Magazine (@newideamagazine) on Jul 10, 2019 at 9:56pm PDT

Серед глядачів уважні користувачі Мережі помітили і маму Кейт Міддлтон – Керол, яка приїхала на матч разом зі своїми вихованцями.

© Instagram @cambridgeandsussexkids

Читайте також:Мама Кейт Міддлтон отримала пропозицію, яка може зробити її новою зіркою Британії

Нагадаємо, подібний сімейний вихід в королівській родині (правда, в іншому складі) був навесні. Герцог і герцогиня Кембриджські тоді провели чудовий вихідний день на свіжому повітрі разом з сім’єю Зари Філліпс. Нагадаємо, старша внучка королеви є професійною спортсменкою в області кінного спорту. У той раз вона брала участь у скачках в Бернхэме в Норфолку, неподалік від заміського будинку принца Вільяма і Кейт Міддлтон в Анмер-Холі.

© Instagram @royalteawithjam
Фото на анонс: Instagram @pa, @hellomag, @gala_magazin