Гурток крою та шиття: у доньки Тіматі зявилося нове хобі

1327

Тимуру Юнусова, більш відомому як Тіматі, безумовно, дуже пощастило з мамою: Симона Яківна душі не чує в своїй внучці Алісі і намагається весь вільний час проводити з малятком.

Нещодавно на своїй сторінці любляча бабуся виклала розклад своєї внучки – дуже різноманітне і насичене: дівчинка займається балетом, і малюванням, і навіть ходить в музей археології:

Папа Аліси ображається, що ми часто не відповідаємо на його дзвінки. Щоб більше не виправдовуватися і не бути голослівною, просто опублікую розклад одного дня ❗️Тато, під час сну у Аліси ще индивидуальныне заняття 💪10:00 – 10:25 Разминка10:35 – 11:25 Балет11:30 – 12:15 Творча мастерская12:20 – 13:20 Музей археологии13:20 Зустріч дітей в лобі готелю Radisson у лифтовПерерыв на обід і сон15:55 Збір в лобі готелю Radisson у лифтов16:00 — 16:55 Балет. Репетиція.17:00 – 17:55 Сценічна речь18:00 – 18:55 Малювання на мольбертах19:00 Зустріч дітей в лобі готелю Radisson20:00 зустріч в лобі отеля20:10-21:00 «Ніч Івана Купала»

View this post on Instagram

A post shared by simona280 (@simona280) on Jul 7, 2019 at 12:26до PDT

Шанувальники від такого розкладу, звичайно, залишилися в шоці, а деякі навіть задалися питанням – А чи є час для дозвілля? Симона Яківна завжди розповідає, що дозволяє дівчинці пробувати себе в самих різних сферах:

Зовні я дуже спокійна, але тільки близькі люди знають наскільки я небайдужа людина. З інтересом стежу за своєю вікової трансформацією. Зараз я намагаюся більше спостерігати, ніж брати участь, хоча дається мені це важко!

Коли росли хлопчаки, в моїй голові був чіткий образ того, якими б я хотіла їх бачити, з Алісою все не так. У людини зовсім інші вихідні дані і життя змушує з великою увагою придивлятися, щоб не наламати дров.На даному етапі мені дуже важливо, щоб дівчинка вірила в те, що немає нічого неможливого, тому ми пробуємо різні види діяльності. Чим більшим арсеналом знань і навичок володіє людина, тим впевненіше себе почуває, а я продовжую вчитися любити її не за досягнення, а просто за щастя цілувати очі і нюхати маківку…🙌❤️

View this post on Instagram

A post shared by simona280 (@simona280) on Apr 18, 2019 at 12:55am PDT

Ось і зараз Аліса знайшла собі нове заняття: на відео, яке виклала до себе Симона Яківна, дівчинка займається шиттям. Крім того, як пише бабуся, Алісі довелося по душі контруірованіе.

На Розі Хутір є місце зосередження цікавих людей. Це Творча Майстерня дуже близьке мені по духу людини @modnyi_kvartirnikМаленькая, стильна майстерня з величезним потенціалом! Сюди приходять дорослі і діти, щоб несподівано виявити в собі різні таланти. Хтось захоплюється шиттям ляльок, хто вчиться збирати прикраси з бісеру, або готувати зефір, а Аліса, яка не любить ручна праця, раптом захопилася конструюванням та вже третій вечір поспіль самовіддано будує зАмки для собак. Дивні діла твої, Господи!🤷♀️Ідея приголомшлива своєю простотою-розмочений нут і зубочистки!!! 👍❤️

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by simona280 (@simona280) on Jul 13, 2019 at 1:00am PDT

До речі, дівчинка ще всерйоз захоплена балетом: не так давно юна балерина покликала батьків на свій виступ, де мама і бабуся знімали кожен номер Аліси і викладали на свої особисті сторінки, а тато в самому кінці подарував коханій доньці величезний букет півоній і опублікував миле фото з коханою спадкоємицею.

Запросила Папу на балет)))

© Instagram @timatiofficial

Нагадаємо, доньку Алісу музиканту подарувала його колишня цивільна дружина Олена Шишкова. Кохані розлучилися через рік після народження дівчинки, але зберегли дружні стосунки. Альона і Тіматі воссоединяются на всіх дитячих заходах і навіть іноді відпочивають разом з донькою.

© Instagram @timatiofficial

А зовсім скоро у Аліси з’явиться братик або сестричка: два місяці тому популярний репер підтвердив інформацію про те, що його обраниця Анастасія Решетова вагітна. Тіматі також опублікував у себе в блозі кадри з спільній фотосесії.

© Instagram @timatiofficial
Фото на анонс: © Instagram @simona280, @timatiofficial