Гірко! Регіна Тодоренко і Влад Топалов зіграли весілля в Італії

845

Відома телеведуча Регіна Тодоренко і співак Влад Топалов розписалися і провели невелику весільну церемонію для рідних ще в жовтні минулого року, не плануючи велике торжество з-за вагітності, але сьогодні вони нарешті зіграли пишне весілля в італійському Сорренто.

View this post on Instagram

A post shared by www.okmagazine.ru (@okmagazine_ru) on Jul 3, 2019 at 9:20am PDT

На урочисту церемонію приїхали рідні пари та їх близькі друзі: фотографіями з хештегом #свадьбатт ділилися колеги Регіни по телевізійному цеху — Аліна Астровська та Марія Ивакова.

© Instagram @alina_astrovskaya_
© Instagram @maria_ivakova

Регіна вже розповідала шанувальникам ідею весілля: вони з чоловіком хотіли зробити її в італійському стилі — і здійснили це в повній мірі!

Оформлення весілля в італійському стилі, декорації, флористика🙈🙈🙈… чи могла я , дівчина з селища Котовського, мріяти про це????!!!!Могла і намечтала❤️!

View this post on Instagram

A post shared by regina todorenko (@reginatodorenko) on Jun 30, 2019 at 1:28am PDT

Вранці цього прекрасного дня Регіна поділилася з шанувальниками неймовірно милим фото, на якому зображена святкова одяг їх маленького спадкоємця: нагадаємо, 5 грудня минулого року зірки стали батьками первістка, якого назвали Михайлом.

#УтроНевесты #свадьбаТТ, – такими хэштегами Регіна супроводила знімок.

© Instagram @reginatodorenko

Журналісти видання OK! поділилися ексклюзивними кадрами з весілля. На цьому зворушливому відео тато нареченої веде її під вінець:

Звичайно, на церемонії була присутня і мама Регіни — з нею пізніше з’явилося фото в особистому блозі телеведучої:

© Instagram @reginatodorenko

Зрозуміло, як і на будь весіллі, не обійшлося без весільного танцю, який був у стилі молодят – веселим і водночас дуже чуттєвим!

Букет нареченої спіймала Леся Нікітюк, яка пожартувала, що у неї вийшло це «просто тому, що я професійно грала в баскетбол».

А ось підв’язка з рук нареченого виявилася у Микити Єфремова, який прибув на свято зі своєю супутницею – Марією Иваковой.

І, звичайно, не обійшлося без передвесільної фотосесії в неймовірно красивих місцях – як тільки для нареченої, так і для її подружок:

© Instagram @ace_events
© Instagram @ace_events
© Instagram @ace_events

У подружок нареченої навіть був особливий дрес-код: вони всі з’явилися на торжестві в світлих сукнях в підлогу і солом’яних капелюшках:

© Instagram @maria_ivakova @alina_astrovskaya_ @linguamarina

До речі, за день до свята закохані влаштували вітальну вечерю для своїх гостей — про це у своєму блозі повідомила Марія Іванова, поділившись красивим кадром:

Вчора зустріли приголомшливий захід і приємно провели час на вітальному вечері Регіни і Влада . Хлопці довго до цього готувалися, продумали всі нюанси і нарешті виконують свою італійську мрію. Ми радіємо разом з ними і сьогодні на церемонії будемо ридати від розчулення. Переглядаючи фотографії з вечері, задумалася про весілля мрію я. Знаєте, мені бачиться пляж, багаття, гітари і близьке коло людей, що танцює босоніж під душевну музику. Хочеться, щоб цей день був просякнутий цією теплотою і щастям. І плаття щоб було просте. З відкритою спиною. І кружавчиками.

© Instagram @maria_ivakova

А ось такий гарний вигляд окрывался за вечерею:

© Instagram @linguamarina

А 4 липня відбулося весілля Олександра Тарасова, відомого шанувальникам як T-killah. Він і його обраниця Марія офіційно оформили стосунки і поділилися шматочком весільної фотосесії.

© Instagram @t_killah, @mariakakdela

View this post on Instagram

A post shared by Maria Belova (@mariakakdela) on Jul 4, 2019 at 6:25am PDT

На весіллі був присутній і брат нареченого — знаменитий футболіст Дмитро Тарасов — з дружиною Анастасією.

Тарасові❤️ — прокоментувала знімок вона.

© Instagram @kostenko.94

А про який садьбе мрієте ви? Про пишною або ж навпаки — тільки для близьких?

Фото на анонс: Instagram @reginatodorenko, @alina_astrovskaya_, @ace_events, @linguamarina