Далека дорога: принц Гаррі і Меган Маркл відвезуть сина в Америку

615

Герцог і герцогиня Сассекские планували поїздку в Сполучені Штати Америки до народження їх сина Арчі Харрісона. Однак точна дата подорожі озвучена не була зі зрозумілих причин – вагітність Меган Маркл і перший офіційний тур в Австралії та країн Океанії.

Читайте також:Це любов: 10 фактів, що підтверджують ніжне почуття між принцом Гаррі і Меган Маркл

Зараз герцогиня знаходиться в декретній відпустці. Коли він завершиться, герцоги вирушать за океан. За інформацією західних видань, тур на батьківщину дружини принца Гаррі намічений на осінь нинішнього року. Малюкові Арчі у вересні виповниться чотири місяці (нагадаємо, малюк народився 2 травня). Напевно, непросто з таким малюком зважитися на тривалий переліт…

© Instagram @king_and_queen_and_prince

Сайти авіакомпаній відзначають, що час у дорозі становитиме від 11 до 14 годин, в залежності від маршруту. Більшу частину цього часу дитина може спати. До того ж королівський авиаборт гарантовано комфортабельний, тому проблем зі зручністю на висоті більше 10 кілометрів не буде.

Читайте також:Зворушливо: принц Гаррі і Меган Маркл показали нове фото новонародженого сина

Джерела, близькі до королівської сім’ї, відзначають, що зараз у розпалі організаційні питання, пов’язані з підготовкою туру. Подробиці про те, які саме міста відвідає титулована пара, не повідомляються. Однак відомо, що Меган Маркл хотіла б побувати разом з принцом Гаррі і сином в Нью-Йорку, Вашингтоні, а також показати родині своє улюблене місце на землі – Каліфорнію.

© Instagram @kensingtonroyal

Первісток іншого титулованої пари, принца Вільяма і Кейт Міддлтон, відправився в офіційний тур разом з батьками у віці 8 місяців. Шлях Кембриджів лежав у Нову Зеландію та Австралію. Принц Джордж провів у літаку 16 годин. А в шестимісячному віці у нього була «репетиція» польоту: родина зробила авіаподорож в улюблене місце відпочинку – на острів мільйонерів Мюстік.

А в якому віці ваш малюк вперше полетів на літаку?

Фото на анонс: Instagram @sussexroyal