Данина поваги: Шарлотта Казірагі одягла на своє весілля сукню в стилі Грейс Келлі

654

32-річна Шарлотта Казірагі стала дружиною батька своєї другої дитини – 38-річного французького продюсера Дмитра Рассама. Нагадаємо, церемонія планувалася в минулому році. Але вона була відкладена із-за вагітності нареченої. Тепер, коли Шарлотта Казірагі відновилася після пологів, закохані вирішили відсвяткувати весілля.

А ось і перші фотографії, вже викликали подив шанувальників цієї пари. Як ми бачимо, наречені не стали одягатися в традиційні весільні наряди.

© Instagram @alessandradeosmatribute

View this post on Instagram

A post shared by Madameei! (@madameei) on Jun 1, 2019 at 8:39am PDT

Наречена вибрала сукню з бантиками сріблясто-кремового кольору свого улюбленого дизайнера Anthony Vaccarello (Saint Laurent) без рюш і вуалей з багатометровим шлейфом. Дмитро теж волів синій діловий костюм весільного фрака.

Цікавий факт: внучка Грейс Келлі вибрала для торжества сукню, за колірною гамою і стилем схоже на те, що одягала її легендарна бабуся на громадянську церемонію одруження з князем Монако. Нагадаємо, тоді актриса одягла сукню кольору курній троянди з тафти дизайнера Helen Rose. Прикрашав його маленький комір і бантик.

Свадебное платье Грейс Келли для гражданской церемонии© Pinterest, Pinterest

Грейс Келлі сховала волосся під мініатюрної капелюшком з квітами, а її внучка, навпаки, залишила волосся спадати широкою хвилею. І довжина суконь двох наречених була різною: Шарлотта не стала собі змінювати і віддала перевагу міні, щоб продемонструвати струнку фігуру через 7 місяців після пологів.

Свадебные платья Грейс Келли и ее внучки Шарлотты Казираги© Instagram @alessandradeosmatribute, @8.maria.13

Цивільна церемонія проходила в Палаццо Грімальді в Монте-Карло. Раніше там же поєднувалися шлюбом спадкоємці і монархи правлячої династії.

Свадьбы в княжестве Монако© Depositphotos, Instagram @dailycharlottecasiraghi, @ladymwindsor, @thehistoryjournal

Однак буде і друге торжество. Імовірно, у липні – в провінції Сен-Ремі або на середземноморському острові Панталлерия, де сім’я нареченого володіє виноградниками. Варто зауважити, що обранець Шарлотти – син відомої французької актриси Кароль Буке.

© Instagram @charlottepomelinecasiraghi
© Instagram @charlottecasiraghi_

Гості зіркової пари отримали весільні запрошення в травні. Наречений і наречена особисто займалися розробкою дизайну. Серед гостей – невістки Шарлотти, Беатріс Борромео і Тетяна Санто-Домінго з подружжям, П’єром і Андреа Казірагі, братами нареченої. Була присутня і правляча подружжя Монако – князь Альбер з дружиною Шарлін. І, звичайно ж, мамо, принцеса Кароліна, і свекруха, Кароль Буке. Так само на торжестві була зведена сестра Шарлотти, Олександра Гановерская, і зведений брат нареченого, Луїс Джакобетти, а також його кузен – оскароносний продюсер фільму «Артист» Тома Лангманн.

Наречений і наречена з мамами / © Instagram @worldroyalnews

Гості, за даними Hola!, розмістилися в готелі Czarina на авеню Принцеси Грейс.

Отель Czarina на авеню Принцессы Грейс© Instagram @czarinamontecarlo

А весільний вечір проходив на віллі La Vigie, купленої колись принцесою Кароліною і Стефано Казірагі, а потім проданої другу сім’ї – Карлу Лагерфельду.

Свадебный обед Шарлотты Казираги проходил на вилле La Vigie© montecarlomeeting.com, journal.travelmart.ru

Дизайн меню на торжество після церемонії улюблені теж займалися самі: за основу обрані впізнавані образи: Шарлотта зі знаменитої фотосесії Маріо Тестіно для французького Vogue, а Дмитро – в білому смокінгу з чорним метеликом.

Дизайн меню на свадьбе Шарлотты Казираги© portrel.com, Instagram @stephane_celerier

Читайте також:Весільна сукня №2: що обирають королівські наречені від Кейт Міддлтон до леді Габріелли

На цьому торжестві наречені були одягнені за всіма законами жанру. На Шарлотті було біле плаття без плечей з геометричним декольте в стилі Грейс Келлі від Chanel.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Jun 2, 2019 at 3:31am PDT

На шиї нареченої красувалося знамените діамантове кольє Cartier, виконане в 1953 році для її бабусі.

Шарлотта Казираги надела на свадьбу знаменитое бриллиантовое колье Грейс Келли © wheretoget.it, Instagram @pierrepassebon

Зачіска Шарлотти теж була виконана в кращих традиціях золотого Голлівуду.

Свадебная прическа Шарлотты Казираги в стиле Грейс Келли© Instagram @voguemexico

Наречений волів білий смокінг і чорну метелика.

До речі, пара в цьому виході також віддала данину поваги і батькам Шарлотта Казірагі: Кароліна і Стефано на вечірці в 1988 році теж були в схожих нарядах: на батька нареченої був чорний фрак, а принцеса вибрала сукню кольору електрик без плечей.

View this post on Instagram

A post shared by Madameei! (@madameei) on Jun 2, 2019 at 11:52pm PDT

В Мережу потрапило відео, розміщене одним з гостей: MC Solaar виконує свою коронну композицію Caroline, а наречена з нареченим, принцеса Кароліна з онуками і сином Андреа, танцюють під об’єктивами камер мобільних телефонів. Пісня зворушила маму Шарлотти до сліз і викликала бурхливі овації всіх родичів і друзів. Однак більшість записів були видалені з соцмереж на прохання сім’ї.

Цікавий факт: нинішня весілля могла відбутися і раніше – в 2018 році. Однак після заручин стало відомо, що пара знаходиться в очікуванні малюка. Шарлотті Казірагі хотілося бути стрункою нареченою, тому торжество закохані відклали.

У той час, коли дівчина вийшла в світ у статусі нареченої, під її серцем вже билося сердечко малюка. Але Шарлотта спочатку це вміло приховувала. Вона не відноситься до числа тих знаменитостей, які люблять бути на виду.

Читайте також:Внучка Грейс Келлі задає моду на нормальне статура

Обручку Шарлотта Казірагі продемонструвала в березні 2018 року, коли відбувся один із самих особливих вечорів в Монако – Baile de la Rosa. Ця традиційна світська вечірка проходить на честь настання весни.

© donnamoderna.com

Шарлотта вийшла в світ разом з Дмитром Рассамом, тим самим підкресливши статусу їх відносин. А коли гості балу і журналісти розгледіли на пальчику дівчата те саме кільце з діамантом значних розмірів, стало зрозуміло: весілля – бути!

Однак замість повідомлення про дату церемонії через кілька місяців палац порадував новиною про народження малюка. Це був хлопчик, якого назвали Балтазар. Малюк вагою 4 450 г народився вранці 23 жовтня 2018 року в лікарні принцеси Грейс – єдиному державному медичному установою в князівстві. На сайті Королівського палацу князівства опублікували офіційний прес-реліз, в якому було зазначено:

Принцеса Ганноверська і Мадам Керол Буке мають честь повідомити вам про народження онука. Мати і дитина почувають себе добре.

Сама Шарлотта не носить офіційно князівський титул, але її часто називають некоронованою принцесою Монако. Вона — восьма в черзі на престол.

Історія кохання Шарлотти та Дмитра почалася на вечірці в кінці 2016 року. До того часу вони вже були вільні від колишніх відносин. Нагадаємо, у Шарлотти є син Рафаель, якого вона народила в 2013 році від французького актора Гада Эльмалеха. З батьком свого першого дитини некоронованим принцеса Монако прожила чотири роки, після чого пара розлучилася. У Дмитра Рассама теж є дитина — 6-річна донька Дарина від відносин з російською моделлю Машею Новосьолової.

Фотографам іноді вдається робити кадри Шарлотта Казірагі з маленьким сином або, що є ще більшим успіхом, з усією родиною.

© Instagram @charlottecasiraghi

Читайте також:Ще одне королівське весілля: все про церемонії одруження леді Габріелли Віндзор

Фотографам іноді вдається робити кадри Шарлотта Казірагі з маленьким сином або, що є ще більшим успіхом, з усією родиною.

Західні видання зазначали, що в рамках весільної церемонії наречені, планують і хрестити свого сина Балтазара. Але підтверджень поки немає. Зате з’явилися перші кадри з маленьким спадкоємцем.

Первые фото со свадьбы Шарлотты Казираги,где присутствует ее младший сын Бальтазар© Instagram @eugeniagaravani

Попереду у Шарлотта Казірагі і її обранця чарівне літо: медовий місяць і нові весільні церемонії. А це означає, що будуть нові красиві фотографії.

Фото на анонс: © Depositphotos, Instagram @alessandradeosmatribute, @8.maria.13, @charlottecasiraghi_