Дарина Мельникова розповіла про те, як і навіщо вона сортує сміття

490

Актриса Дарина Мельникова вже 6 років щасливо живе в шлюбі з Артуром Смоляніновим, зоряна пара виховує двох прекрасних синів: Артура, названого частина папи, і малюка, який з’явився на світ 14 грудня минулого року і на ім’я якого батьки ще не розсекретили.

Детальніше:Артур Смольянінов і Дарина Мельникова стали батьками вдруге

Актриса часу дарма вона не втрачає, встигаючи займатися не тільки вихованням синів, але і дизайнерською діяльністю, а також веденням блогу, де докладно ділиться буднями молодої матусі.

© Instagram @melnikovadsh

Сьогодні в її другому блозі з’явився дуже корисний матеріал: Мельникова розповіла про те, як вона сортує сміття і навіщо це робить, розписавши все по пунктах. Дарина також зізналася, що це в звичку ввійшло не відразу, проте вона закликає шанувальників підійти відповідально до проблеми забруднення навколишнього середовища.

1. Навіщо? 🔹Тому що мені здається, це мій обов’язок перед планетою, яку споживаю🌍Розділення сміття дисциплінує і навіть економить ваші кошти в якійсь мірі. Як? Часом думаєш, не куплю цей десерт у такий сложносортируемой упаковці 😅⠀2. Як? 🔹Сортування увійшла у звичку не відразу. Мені знадобилося два роки☝. Тепер ми автоматично сортуємо пластик навіть у відпустці. Благо в Європі для цього багато умов. У країнах, де цього немає, ми складаємо весь пластик окремо і в кінці відпустки відвозимо в пункт, якщо знаходимо. Будинки з розбором у мене справа поки не дуже струнко. Ми запариваемся, складаємо переробляється сміття на балконі і раз на місяць сортуємо всі види пластику окремо (їх близько 10 видів), окремо папір, метал, небезпечні відходи… Балкон завалений мішками🤦🏼♀. Але я вірю, що систематизую це😅⠀3. З чого почати? 🔹Почати можна з сортування небезпечних відходів. Знайти місця, де приймають батарейки🔋 (зазвичай, у кожному вкусвилл варто коробочка). Знайти на районі, куди можна здати стару електроніку, термометри, балончики. Гугл в допомогу🙏🏻. Потім знайти пункт прийому склотари, потім макулатури, а там і пластику. І раз в місяць відвозити щось з цього в пункт прийому♻⠀4. Що якщо в моєму місті пунктів прийому роздільного сміття? 🔹Пошукати в оголошеннях тих, хто збирає макулатуру/скло в приватному порядку. Кажуть, чи не на авіто можна знайти того, хто що-небудь та збирає🙋🏻♂. Або взагалі взяти, і подати заявку куди-небудь, щоб організували пункт прийому.⠀5. Як сортувати сміття з дітьми? І якщо немає часу? 🔹 Син надивився на нас і тепер вчить бабусю пластик відносити на балкон😅. Поділ сміття — це образ життя, який з часом приймуть рідні та близькі. Головне, без тиску і перфекціонізму, з любов’ю і вірою, що вони скоро навчаться всьому 😉❤

© Instagram @movem_club

Шанувальники подякували зірку за прекрасний рада і поділилися своїми історіями:

Знайшла на карті точку збору сміття за видами в своєму районі! Дякую за ідею! З’їжджу-перевірю і почну! Поки що з досягнень-не беру пластикові пакети в магазинах. Ходжу з сумкою💪

Добрий день! Поки збираємо тільки кришечки від пластикових пляшок, так як немає місця для зберігання великогабаритного сміття. Але так, замислюємося над сортуванням і збором всіх відходів. Дякую за пост!) доброго дня 🌸❤️

Складаю пластикові пляшки на балконі)) і не купую пакети з мішечками, у мене сумка з сітчастими мішками

До речі, нещодавно Мельникова вирішила поділитися історією зі свого дитинства. Даша була, як завжди, дуже відверта зі своїми передплатниками. Темою поста вона вибрала комплекси, від яких страждала в шкільні роки. Виявляється, що майбутня актриса дуже переживала за свого маленького росту.

8 клас. Ліцей. Я найменша в будівлі. Не просто в класі, в будівлі!! Тому що самий молодший клас в ліцеї – це 8 клас. Мене дражнять, на перерві я стою біля стіни, тому що так можна п’ятами забратися на плінтус і бути трохи вище 🤦🏼♀️.Я прогулюю майже весь рік.

На медогляді треба мною сміються дівчата. У мене єдиною немає грудей (ох, знала б я тоді, яке це щастя #нетсисекнетпроблем 🙈). Немає хлопця. Немає косметики.Я переходжу в іншу школу і залишаюся у 8му класі ще раз😳. Тому що прогуляла весь рік, абсолютно. Виключно тому, що мій зріст не вписувався в рамки краси, – згадує Мельникова роки навчання в школі.

© Instagram @melnikovadsh

Даша, розповівши про дитячих комплексах, розкрила, як змогла їх подолати. Актриса зізналася, позбулася від них лише після народження сина:

Але! Через кілька років я можу сказати, що цей рік дав мені життя більше, ніж усі інші роки, проведені в стінах шкіл. За цей рік я зрозуміла, що мені не світить популярність в школі і залишається тільки займатися улюбленою справою — танцювати.Я дотанцевалась до запрошення в кіно. У Москву. І понеслась…

Зараз мій пост 160 см. І комплекси з приводу зростання закінчилися лише недавно! Після народження першого сина. Тільки тоді я усвідомила, що мій зріст ніяк не впливає на рівень щастя. Я сама вибираю бути щасливою чи ні. Відчувати себе красивою чи ні. ❗Мій зріст не завадив мені зніматися в кіно (в кіно низький ріст — це швидше бонус), брати участь у фотосесіях, показах❗, світських заходах. Та що там. Мій зріст не завадив мені в цих відносинах. Моєму чоловікові було плювати, що я не дотягую до заповітних 175.

© Instagram @melnikovadsh

Нагадаємо, що на початку квітня Дарина Мельникова також відверто розповідала про те, як змінилося її життя з народженням дітей, несподіваних поворотах долі і відносинах з чоловіком, актором Артуром Смоляніновим. Так, наприклад, актриса зізналася, що, коли народився перший син, їй було психологічно важко, до того ж вона не відразу усвідомила свого материнства:

З першим сином ця космічна любов не звалилася на мене відразу. Я спочатку взагалі не розуміла, що відбувається. Тільки страх не нашкодити був. А зараз канал відкритий, я вже мама. Було б здорово, якщо б мене хтось підготував і пояснив тоді, що не відчувати відразу любові до своєї дитини — це нормально. Любов може прийти не відразу. Всі молоді мами повинні про це знати.

© Instagram @melnikovadsh
Фото на анонс: Instagram @melnikovadsh