Два шибеника: Єгор Кончаловський поділився дитячим знімком з братом Степаном Михалковим

880

Мати велику родину, здавалося б, — велике щастя. Однак іноді родичі таких кланів бачать один одного тільки на урочистих заходах і фотографіях.

У Єгора Кончаловсого якраз величезна родина, кожен з яких відбувся професіонал. Його дід – Сергій Михалков – написав гімн СРСР. Його дядько – Микита Михалков – оскароносний режисер і взагалі, мабуть, головний з кіно в нашій країні. Його батько – Андрій Кончаловський , режисер, «Сибіріада», удостоєний Гран-прі Канського кінофестивалю. Мама Єгора – Наталія Арінбасарова – відома Алтынай з «Першого вчителя». Сьогодні він сам відбувся кинемотографист. Зібратися всім разом Михалковим-Кончаловським вкрай складно – всі члени клану багато працюють. Але в дитинстві маленькі Михалковы бачилися часто і багато часу проводили в родинному гнізді на Ніколіній Горі.

Семейство Михалковых-Кончаловских© Instagram @dvoryansky_dom_

У своєму блозі Єгор Кончаловський поділився дитячим знімком, на якому він зображений з двоюрідним братом Степаном Михалковим.

Я пам’ятаю цей день зі Стьопою, моїм двоюрідним братом, сином Микити…

Егор Кончаловский и Степан Михалков© Instagram @egorkonchalovsky

Зараз Єгор і Степан перетинаються вкрай рідко.

У нас в сім’ї взагалі немає близьких відносин. Ні в кого і ні з ким. У тому сенсі, що всі самі по собі, всі живуть своїм життям. Тата я можу не бачити за чотири місяці, останній раз навіть не пам’ятаю, коли його бачив, – ділився Єгор Кончаловський. – А Микита взагалі нікого не бачить, у нього немає часу ні на що. Не в курсі, які стосунки в нього з дочками, але знаю, що мій ровесник Степан дуже рідко бачить батька. Так само як і я.

Єгор Кончаловський зараз зайнятий на зйомках фільму з робочою назвою «На Місяці». Головні ролі в картині виконали Олександр Балуєв і Віталій Кіщенко. Про точну дату виходу картини на екрани поки не повідомляється. Незважаючи на свою роботу, Кончаловський проводить багато часу зі своїми детьм. Старшу – Машу – від шлюбу з Любов’ю Толкалиной він після розлучення бачить нечасто, але намагається спілкуватися з нею з месенджерів. Молодшого – – 2-річного Тимура – від шлюбу з Марією Леонової режисер іноді бере з собою на зйомки.

Степан Міхалков також багато часу присвячує своїм дітям і онуку. В минулому році його старша дочка Саша народила сина Федора. Сини Василь і Петро отримують вищу освіту в МДУ їм. М. В. Ломоносова. А наймолодший син Лука від другого шлюбу тільки недавно навчився ходити.

Читайте також:

  • Відео: Єгор Кончаловський з сином садять дерево
  • Дочка Єгора Кончаловського вразила своєю грацією на балу дебютанток
  • Старший і молодший: Степан Міхалков порадував шанувальників фото з обома синами
Фото на анонс: Instagram @stepan_mikhalkov