У жіночому царстві: Марія Порошина показала підрослого сина

1654

45-річна Марія Порошина – справжня мати-відмінниця. Нагадаємо, в січні нинішнього року актриса стала мамою в п’ятий раз і народила довгоочікуваного синочка. Нагадаємо, у артистки є ще дочка Поліна (22) від першого шлюбу з актором Гошею Куценко та три дочки від другого чоловіка Іллі ДревноваСерафима (12), Горпина (8) і Глафіра (3). Батька дитини молодшого зіркова матуся не розкриває.

Знаменитість рідко розповідає про сина, якого назвала Андрій. І показувала його всього пару разів, кожен раз приховуючи обличчя малюка.

Читайте також:Перше фото: Марія Порошина показала новонародженого сина

Мария Порошина с сыном© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna
Мария Порошина выписалась из роддома© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

Але зараз актриса, мабуть, вирішила знімати гриф секретності. Тому на новому сімейному фото малюк Андрій, який позує разом з сестрами, менш приховано від користувачів Мережі. У хлопчика густе темне волосся (до речі, це у нього з народження). І неймовірно пухкі щічки!

Мария Порошина с сыном и дочками© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

І ще мила деталь: багатодітна матуся та її діти розташувалися на розвиваючому килимку – улюбленій забаві малюків. Діти обожнюють грати з їх шарудять і звуковими елементами, натискати на різні кнопки.

У коментарі до світлини Марія Порошина процитувала точки з вірша:

Таємне бажання одне

Загадаємо ми з тобою на двох…

Прикрасити світ, як полотно…

Відчути, що щастя — просто жити…

Цікаво, це звертання до улюбленого чоловіка актриси, якого вона так і не розсекретила?.. Ні в одному з інтерв’ю немає натяку на те, хто ж батько Андрійка. Але радує хоча б те, що знаменита матуся стала ділитися рідкісними новинами про малюка.

Андрій дуже позитивний, постійно посміхається. Дитина в такому віці, в самому-самому початку свого шляху — це ангел! Милуєшся на нього, а він у відповідь дивиться відданими очима, в яких повна, абсолютна довіра до батьків, — розповідала раніше Марія в одному з інтерв’ю.. Дитина без слів говорить тобі про своєї божественної любові. Це все не тільки розчулює, але і «збирає», ти відчуваєш ще більше відповідальності за малюка. Адже він посланий до тебе, щоб ти його виховала, виростила з нього хорошої людини.

Мария Порошина с дочкамиМарія Порошина з доньками. © Instagram @russian_melodrama

До речі, днями екс-чоловік Порошиной, Ілля Древнов, вперше дав інтерв’ю після розлучення з актрисою. У ньому він, зокрема, розповів про причини розставання з Порошиной і батьківство.

На щастя, виходить створити для дітей доброзичливу атмосферу. Ми залишилися в дуже хороших, дружніх відносинах: наші діти не обділені ні материнським, ні батьківською увагою. Це був непростий етап. Діти розуміють все, вони не задають запитань, чому так вийшло. У мене самого немає відповіді на питання, чому ми сходилися і розходилися.

Илья Древнов и Мария Порошина© Instagram @russian_melodrama

Актор також привітав Марію з народженням п’ятого дитини:

Машу можна привітати з цією дитиною. Мене — ні, це не моя дитина. Це випробування для чого було потрібно. Зараз я перебуваю в пошуку любові.

Цікавий факт: 9-місячний Андрій став першим хлопчиком в роду, народженим за довгі роки по жіночій лінії.

Читайте також:

  • «Рятує відчуття гумору»: Марія Порошина розповіла про різницю у вихованні хлопчиків і дівчаток
  • Янголятко: Марія Порошина вперше розповіла про 6-місячного сина
  • Ніжність: Марія Порошина знялася з дочками у фотосесії напередодні пологів
Фото на анонс: © Instagram @poroshinamariyamikhaylovna