Дві грації: Любов Толкаліна з донькою в сукнях кольору вершків на врученні премії

595

41-річна актриса Любов Толкаліна дуже часто радує шанувальників фотографіями зі своєю 18-річною донькою Марією. Так, зовсім нещодавно у своєму особистому блозі Любов опублікувала знімок, на якому вони одягнені в однакові свитшоты, створені самою дівчиною:

Відома річ, з дітьми так — тільки відвернешся, вони вже самовиражаються! За що і любимо їх безмірно і підтримуємо у всьому! Маша презентує другу річ з «крилатою колекції» Марії ангелів…. тепер в чорному і золотому сяйві. її унікальна графіка, прихильницею якої я є з самого її дитинства уже підкорила багатьох…у кого є білі свитшоты… тепер ловіть нову ідею! – пишається донькою Любов Толкаліна.

Любовь Толкалина с дочкой Машей© Instagram @welcometomaria

А сьогодні акторка порадувала читачів свого блогу красивою фотографією з вручення нагород Galladance, на якій мама і дочка одягнені в стилі family look — на обох красиві сукні в підлогу, тільки різних відтінків. Дві дівчини, яких можна прийняти за сестер, позують перед камерою на сходах:

Бал, одного разу почавшись, має властивість і не закінчуватися! Він триває і триває! Зі мною це сталося давно, ще в дитинстві, в театрі на воді, де я досить рано зрозуміла, що Повнота життя позбулася б повітря , світла і кольору, не будь у ній руху, музики і танців. Більше всього на світі я люблю танцювати!!! З часів моєї участі в проекті « Танці з зірками» триває і триває наша дружба з мережею танцювальних клубів gallaDance… танці європейські та латиноамериканські, карибські, східні, фітнес і соціальні танці для дорослих і дітей.. сучасні і старозаповітні…. вся танцювальна традиція людства відкрилася переді мною… і задорит і підморгує! Традиційно чарівно красива церемонія вручення нагород Galladance…. Dance club awards………

© Instagram @tolkalinaliuba

Прихильники залишилися в захваті і від нарядів, і від того, як свіжо і молодо виглядає Любов:

До чого ж швидко виростають діти!!! Маша неймовірна красуня, нехай цей казковий бал не закінчується в її житті ніколи, Любочко, ви супер актриса, супер жінка, супер мама… 👍 👍👍❤️👏👏👏

Доброта і краса! Дуже приємно на вас дивитися! Здоров’я міцного, щастя і енергії!🌺

Як круто мати мамі красуні таку дочку і навпаки, дочки, мати таку молоду маму.

До речі, це вже не перший вихід мами з донькою у світ красивих образах – кілька днів тому вони відвідали Віденський бал. Любов Толкаліна блищала в прозорому довгому платті, прикрашеному вишивкою, а їй дочка вибрала закрите плаття кольору слонової кістки з квітковим візерунком:

Любовь Толкалина с дочкой на Венском балу в Москве 2019© Instagram @welcometomaria, @tolkalinaliuba

Варто відзначити, що не завжди мама і дочка були такими хорошими подругами, раніше у відносинах між ними все було не так гладко. Актриса навіть поділилася мудрими цитатами відомого педагога Януша Корчака:

  • Не чекай, що твоя дитина буде таким, як ти або таким, як ти хочеш. Допоможи йому стати не тобою, а собою.
  • Не вимагай від дитини плати за все, що ти для нього зробив. Ти дав йому життя, як він може віддячити тобі? Він дасть життя іншому, той — третьому, і це незворотний закон подяки.
  • Не зганяй на дитині свої образи, щоб в старості не їсти гіркий хліб. Бо що посієш, те й зійде.
  • Не стався до його проблем зверхньо. Життя дане кожному під силу і, будь упевнений, йому вона важка не менше, ніж тобі, а може бути, і більше, оскільки у нього немає досвіду.
  • Не принижуй!
  • Не забувай, що найважливіші зустрічі людини — це його зустрічі з дітьми. Звертай більше уваги на них — ми ніколи не можемо знати, кого ми зустрічаємо в дитині.
  • Не картай себе, якщо не можеш зробити щось для своєї дитини, просто пам’ятай: для дитини зроблено недостатньо, якщо не зроблено все можливе.
  • Дитина — це не тиран, який заволодіває всій твоїм життям, не тільки плід плоті і крові. Це та дорогоцінна чаша, яку Життя дало тобі на зберігання і розвиток в ньому творчого вогню. Це розкріпачена любов матері і батька, у яких буде рости не «наш», «свій» дитина, але душа, дана на зберігання.
  • Умій любити чужу дитину. Ніколи не роби чужій те, що не хотів би, щоб робили твоєму.
  • Люби свою дитину будь — якою-неталановитою, невдахою, дорослим. Спілкуючись з ним — радуйся, бо дитина — це свято, яке поки з тобою.
  • © Instagram @tolkalinaliuba

    Нагадаємо, Марія народилася в союзі Любові з режисером Єгором Кончаловським. Подружжя розійшлися, але зберегли дружні стосунки заради дитини.

    © Instagram @tolkalinaliuba
    Фото на анонс: Instagram @tolkalinaliuba