Маленькі блондинчики: Сергій Безруков опублікував зворушливе фото обох дітей

1139

45-річний Сергій Безруков – не тільки талановитий актор і співак, але і щасливий чоловік і турботливий батько: навесні 2016 року він одружився на режисера Анна Матісон, і вже влітку того ж року на світ з’явилася донька актора Машенька. А восени 2018-го Анна подарувала чоловікові сина, якого назвали Степаном – на честь прадіда Безрукова.

Зоряний батько з задоволенням ділиться в особистому блозі сімейними кадрами та новинами про дорослішання і перші успіхи своїх малюків. Єдине, що поки приховує Сергій, – це обличчя сина, але прихильники впевнені, що, коли малюк підросте, Безруков розсекретить спадкоємця.

Сергей Безруков с сыном и дочкой© Instagram @s_bezrukov

А сьогодні щасливий батько опублікував рідкісний знімок, на якому зображені обидва його спадкоємця. Видно, що діти дуже дружні – старша сестричка дуже ніжно обіймає свого братика.

З ДНЕМ НАРОДНОЇ ЄДНОСТІ,Дорогі мої,Хоррошие! Щоб дійсно була ЄДНІСТЬ,і щоб дійсно був мир і злагода! Всім добра і КОХАННЯ!!!!!!! – підписав пост Безруков.

© Instagram @s_bezrukov

Прихильники залишилися в захваті від теплого кадру і написали родині артиста добрі побажання:

Дай бог здоров’я Вам і діткам🎈🎈🎈

Які гарненькі🤗💕діти це море ніжності чистої і щирої любові!!🌺

Зі святом Вас і Вашу родину 👍😊 Машенька зі Стьопою так тепло обіймаються♥️

До речі, зовсім недавно актор поділився чудовим осіннім портретом дочки на тлі Петербурга і розповів, що зараз вони з дружиною перевантажені роботою, тому їх діти відпочивають з бабусею.

Маша і Пітер… Поки Мама ставить в Маріїнці оперу «Пеллеас і Мелізанда. Діти з бабусею відпочивають))) Ех…Тато теж працює… — підписав фото люблячий батько.

© Instagram @s_bezrukov

Дочка актора Маша росте справжньою красунею і хорошою хазяєчкою. Вона вже вміє готувати печиво, з радістю допомагає мамі з домашніми справами, а взимку спекла до татового приїзду з гастролей справжній торт. Її фотографії регулярно з’являються в особистому блозі Сергія і набирають безліч лайків і компліментів.

© Instagram @s_bezrukov

До речі, в минулому році Сергій здивував своїх численних шанувальників розповіддю про те, що сам приймав пологи у своєї дружини, попередньо пройшовши спеціальну навчальну програму. Актор поділився, що насилу стримав емоції і мало не зомлів, але все пройшло чудово і щасливий батько сам перерізав пуповину. За словами Сергія, саме після появи Маші на світло в ньому прокинулися справжні батьківські почуття.

© Instagram @s_bezrukov
Фото на анонс: Instagram @s_bezrukov