День спогадів: Інна Малікова поділилася дитячою фотографією з братом і батьками

608

42-річна Інна Малікова з гідністю продовжує родинну династію музикантів і успішно виступає у відомому колективі «Нові Самоцвіти». Також Інна — мама дорослого сина Дмитра, який народився у шлюбі з бізнесменом Володимиром Антоничуком. Інна та її брат Дмитро пішли по стопах своїх знаменитих батьків і теж пов’язали своє життя з музикою. Дмитро став популярним співаком, а також композитором і піаністом. Він вже більше 30 років виступає на сцені і є улюбленцем публіки. І, звичайно, вони вже зробили Юрія Федоровича дідусем.

© Instagram @yurimalikov

Вчора Інна Малікова опублікувала у своєму особистому блозі архівні знімки з батьками і братом. Нагадаємо, що 76-річний Юрій Маліков — ще і творець знаменитої групи » ВІА «Самоцвіти», які вже понад 50 років він щасливо живе зі своєю дружиною Людмилою, що прославила своїм вокалом групу чоловіка.

© Instagram @Innamalikova

У травні Інна Малікова дала інтерв’ю журналу Hello і розповіла цікаві сімейні подробиці. За словами Інни, її єдиний син давно для себе вирішив, що музикою займатися не буде. І хоча в дитинстві він часто бував на маминих концертах і навіть знявся в її кліпі, особливої зацікавленості цим світом у нього ніколи не було. Дмитро обожнює готувати і мріє коли-небудь відкрити своє кафе. Саме тому він спочатку поступив в престижну європейську кулінарну школу, але через рік перевівся на більш багатопрофільний факультет в університеті Швейцарії. Інна з нетерпінням чекає закінчення навчання, адже отримавши диплом, син планує одразу повернуться на батьківщину.

Дімі в Швейцарії подобається, але душею він тут. У нього в Москві Настя, його кохана. І він дуже прив’язаний до сім’ї. Просто треба закінчити університет. І Настя розуміє, вона все робить для того, щоб Діма спокійно довчився.

© Instagram з

До речі, в одному з інтерв’ю Маліков-старший зізнався, що обожнює своїх онуків і намагається проводити з ними якомога більше часу. Зоряний дідусь впевнений, що головне досягнення в його житті — це міцна та дружна сім’я.

Для мене ніколи не стояло питання: сім’я або щось ще. Може бути, тому що батьки прожили разом все життя. І дідусі з бабусями обійшлися без розлучень. Мені в родині дуже добре, ми з Люсею постійно разом. Можемо і посваритися, але дуемся один на одного не більше півгодини. З дорослими онуками зідзвонюємося кожен день. Діма, син Інни вчиться в Інституті Поля Бокюза, вивчає ресторанний бізнес. А Стеха пробує себе в різних видах творчості, долучається до мистецтва, — з гордістю говорить про свою сім’ю Юрій Маліков.

© Instagram @retro_fm

Читайте також:

  • Татове щастя: Дмитро Маліков показав пляжний family look з півторарічним сином
  • Пляжна романтика: Стефанія Малікова поділилася кадрами з молодшим братом з відпустки
  • Улюблена трійця: всі внуки Юрія Малікова на одному фото
Фото на анонс: Instagram @steshamalikova