Мені вже 4: дочка Кеті Топурії весело відзначила день народження

676

32-річна Кеті Топурія успішно поєднує музичну кар’єру і виховання своєї єдиної дочки, чарівною Олівіта, яка народилася у шлюбі з бізнесменом Левом Гейхманом.

Незважаючи на те, подружжя розлучилося, вони зуміли зберегти дружні стосунки заради своєї спадкоємиці, і батько часто проводить час із донькою та приймає активну участь у її вихованні. Малятко росте дуже милою, активної і артистичною дівчинкою і зіркова мама навіть створила для неї особистий блог, де публікує зворушливі і веселі кадри дорослішання Олівії.

Кети Топурия с дочкой© Instagram @keti_one_official

View this post on Instagram

A post shared by 💕Olivia 💕 (@olivia_geykhman) on Jun 26, 2018 at 10:09am PDT

Сьогодні дочка Кеті святкує день народження-їй виповнилося 4 роки. На честь цієї радісної події зіркова матуся опублікувала в особистому блозі серію відеороликів, з веселого дитячого свята.Торжество вона вирішила влаштувати в Грузії, в невеликому містечку Цхнеті, де живуть її рідні. Дитяче свято прикрасили численні аніматори в костюмах ляльок ЛОЛ, Міккі-Мауса, Чеширського кота і ведмедя зі знаменитого мультфільму «Маша і ведмідь».

Іменинниця була одягнена в розкішну сукню принцеси рожевого кольору з спідницею-пачкою і аплікацією сердечка на грудях і, судячи з кадрів, була абсолютно щаслива. Також на гостей чекав розкішний солодкий стіл з безліччю тістечок і багатоярусним тортом, прикрашеним фігурками ляльок ЛОЛ. У фіналі свята був міні-салют, який малеча зустрічала вже в плаття з короткою пачкою і довгим шлейфом.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 15, 2019 at 9:14am PDT

До речі, сама Олівія на честь свого свята порадувала маму, прочитавши зворушливий вірш.

View this post on Instagram

A post shared by 💕Olivia 💕 (@olivia_geykhman) on Jun 15, 2019 at 1:15 PDT

Захоплені шанувальники вітають маленьку принцесу з 4-річчям і залишають добрі побажання для неї та її зіркової мами.

Рости велика і щаслива,сонечко! 😘

Чудова!!як на маму схожа!! З Днем народження,Принцеса!

Малышкаааа💓💓💓!!!!! з Днем Народження!!!💓💕💓

З днем народження, Олівія! 🎉🎉🎉🌞🎁🎁🎁😘

Лев Гейхман с дочкой© Instagram @olivia_geykhman

До речі, не так давно співачка приходила в гості до молодої матусі та популярної телеведучої Регіна Тодоренко і в рамках шоу «П’ятниця з Регіною» відверто розповіла про дочку і розкрила сімейний секрет, чому вони з колишніми чоловіком досі не хрестили дочку.

Вона у нас поки некрещенная, тому що я православна, а Лев сповідує іудаїзм. Ми домовилися, що коли вона підросте, то буде вивчати обидві релігії, а потім сама вибере, чи хоче вона бути православної або іудейкою. Лев не наставивал. Ми просто сіли і домовилися. У нас прекрасні стосунки, – пояснила Топурія.

А днями відзначила день народження і ще одна зіркова дівчинка: доньці телеведучої Ксенії Бородіної виповнилося 10 років! Мама поділилася видеоотчетом з торжества.

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Бородіна (@borodylia) on Jun 14, 2019 at 6:19pm PDT

Вітаємо Кеті і Ксенію з именинницами!

Фото на анонс: © Instagram @keti_one_official, @olivia_geykhman