Дзвонових справ майстер: син Максима Галкіна освоює нову професію

907

5-річні діти Максима Галкіна і Алли Пугачової, Ліза і Гаррі, ростуть справжніми непосидами. Малюкам цікаво буквально все – музика, танці, футбол, гімнастика, плавання, вивчення іноземних мов.

Сьогодні в своєму блозі відомий шоумен і ведучий програми «Краще всіх» опублікував чергове умилительное відео з сином. Судячи по ролику, хлопчик пробує себе в новій професії – дзвонаря.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jul 31, 2019 at 2:38am PDT

«Освоюємо дзвони!» – лаконічно прокоментував відео Галкін.

Шанувальники артиста прийшли в захват від відео, підтримавши Максима в бажанні всіляко розвивати діток:

👏👏👏молодці ! Розвиваєте у всіх напрямках! Цікава життя у Вас і Ваших діток! Успіхів ! А також творчих!

Це дуже правильне заняття👍😍😍😍😍😍 Які ви молодці!

Молодець Гаррі, без жартів, все серйозно. 👍

© Instagram @maxgalkinru

Очевидно, що в такій сім’ї музика з пелюшок є для малюків невід’ємною частиною їхнього життя. Не так давно Галкін показав читачам свого блогу, як Алла Борисівна займається з дітьми вдома. У ролику артистка грає на синтезаторі, а син і дочка допомагають їй.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Apr 17, 2019 at 1:11am PDT

«Сімейні психоделічні варіації на музику Едварда Гріга 😊 Нервовим музичним натурам не дивитися!» – іронічно підписав відео шоумен.

У якийсь момент Алла Борисівна припиняє грати на інструменті і дає сісти за синтезатор крихті Лізі. Маля починає гордо грати собачий вальс.

«Грати собачий вальс в сім’ї артистів-музикантів? Який жах!» – зі сміхом каже Пугачова своєї дочки.

© Instagram @maxgalkinru

До речі, близький друг сім’ї Пугачової і Галкіна, Микола Басков, розповів в документлаьном фільмі, присвяченому 70-річчю Примадонни, що впритул Гаррі і Лізою займаються не няні, а саме батьки. Причому Максим, зі слів Золотого голосу Росії, справжній божевільний батько в доброму розумінні цього слова. Він завжди на зв’язку з дітьми, і, як розповів Басков, часто зривається з якихось посиденьок і вечірок, так як вранці йому потрібно гуляти з близнюками.

За моралі у нас відповідає Алла, а я більше за ігрову частину… Звичайно ж, діти іноді нас ревнують один до одного. Увагу і моє, і Алли є предметом торгу між ними. Але в міру дорослішання вони якось навчилися з цим миритися, жити і розподіляти між собою наше бажання спілкуватися з кожним із них. Вони у нас розумні, до щастя. Так що все норально, — поділився Галкін, як вони з дружиною виховують дітей.

© Instagram @maxgalkinru
Фото на анонс: особистий блог зірки.