Дива творяться: Оскар Кучера розповів про перші дні з малюком після виписки з клініки

1204

У російському шоу-бізнесі стає все більше багатодітних батьків, які виховують п’ятьох дітей. Букально кілька днів тому, 7 липня, Оскар Кучера поповнив їх число – дружина Юлія народила артистові п’ятого малюка. У цей прекрасний день Оскар поділився двома фото. На першому – його дружина Юлія в клініці Memorial Regional Hospital з написом на животику.

Ну що, «Завантаження завершено» З Богом! — підписав знімок зоряний тато.

© Instagram @oskarkuchera

А через 2 години він опублікував ще одне фото – з дорогим «прикрасою» з клініки – браслетом, на якому вказано стать новонародженого і дата його появи на світ.

© Instagram @oskarkuchera

Як відомо, що п’ятий дитина артиста з’явився на світ в одній з клінік Майамі, і Оскар Кучера раніше коментував рішення народжувати за кордоном в одному з своїх інтерв’ю:

Ми всіх дітей народили в Москві, і в цей раз не планували народжувати за кордоном. Але зараз такий збіг обставин: дата пологів випаде на липень. Це означає, що Юля починаючи з червня не зможе нікуди відлетіти. Плюс ще якийсь час після пологів. І тоді ми з дітьми застреваем на все літо в Москві. А діти у нас hard work: багато вчаться, відмінники все. Шкода, якщо не вийде вивезти їх на морі. Море, як показує практика, — це здоров’я. Після канікул на морі вони весь рік почуваються значно краще, ніж без нього.

А вчора зірковий татусь розмістив зворушливий пост у своєму особистому блозі, поділившись зі своїми шанувальниками емоціями, які його переповнюють:

Дивні справи творяться 😳Тільки коли у мене народилася п’ята дитина, я усвідомив, що означає цей великий божий дар — бути батьком маленької грудочки щастя. Раніше я особливо не прагнув проводити багато часу з дітьми, поки вони зовсім крихітки. А от коли підростали — так, ставало цікавіше, адже з ними вже можна було і говорити, і возитися, і грати. Ні, звичайно, я з великим задоволенням тримав на руках і гуляв з коляскою, але всі інші турботи зазвичай спихав на маму дитини.Зараз… Це щось з чимось. Мене просто не зупинити. Я взагалі не представляю жодної хвилини свого життя без цього маленького янголятка і хочу якомога більше і довше бути з ним. Везти коляску? Тільки я! Тримати на руках? Тільки я. Мамі віддаю тільки годувати — і то тому, що сам чисто фізично на це не здатний. Робить вона це, як бачите, дуже граціозно.. Краса.

© Instagram @oskarkuchera

Читачі особистого блогу артисти залишилися в захваті від цієї прекрасної фотографії, залишивши в коментарях багато теплих слів:

Які красиві у тебе настали часи і почуття! 🙏🏻❤️ Щастя і здоров’я всієї вашої великої сім’ї! 🕊

Все правильно))) У нас теж п’ять і ті ж відчуття🔥Питання в тому, як зупинитися😝Ми ось вже подрастили молодшу і хочемо шостого, поки можемо💃🏻Радості і здоров’я всій вашій родині!

Тоді Вам потрібен шостий малюк,а може і більше щоб остаточно проникнутися до дітей😍❤️

Також вчора на своїй особистій сторінці дружина артиста подякувала всім за привітання, опублікувавши знімок з клініки:

Спасибі всім велике за привітання! Така кількість теплих слів та побажань ми з @oskarkuchera прийняли від вас!!! Наша сім’я безмежно щаслива і вам від душі бажаємо чудес і щастя ☀️🙏⭐️🌸🌸🌸🐣

© Instagram @juliakuchera

А ще раніше щаслива багатодітна матуся поділилася фотографією з госпіталю. До речі, в палаті була присутня і доула.

© Instagram @doula_guzel_miami

Крім того, зірковий татусь у своєму особистому блозі також розповів про дуже зручну коляску, яку вони купили для новонародженого: з коляски вона легко трансформується в автомобільне крісло для дитини, що дозволяє економити багато місця.

© Instagram @oskarkuchera

Нагадаємо, Юлія – третя дружина Оскара Кучери. Першою дружиною артиста стала актриса Юлія Лисеева, з якою вони одружилися в віці 22 років. Однак шлюб тривав недовго і незабаром після весілля пара розпалася. Другий обраницею артиста стала Майя Маркова. Але і цього союзу не судилося тривати вічно: Оскар і Майя одружилися в 2002 році, а в 2006-му вже розлучилися. У союзі з Маєю народився старший син Кучери – Олександр. В той час народила малюка і нинішня дружина артиста.

Юля не хотіла руйнувати мою сім’ю. Одного разу вона просто перестала виходити на зв’язок, я помирився з Майєю, але навіть після народження сина ми не змогли налагодити спілкування. І ось одного разу Юля написала мені смс, а після вона розповіла, що теж народила сина. Я, звичайно, спочатку не повірив, але хлопчик був просто моєю копією і практично відразу почав називати мене татом, – відверто розповідав раніше Оскар Кучера.

© Instagram @oskarkuchera
Фото на анонс: Instagram @oskarkuchera, @world_stars_people