Дивовижний факт: що обєднує принца Джорджа і молодшого сина Юлії Барановської

681

Сьогодні молодший син телеведучої Юлії Барановської відзначає свій день народження. Арсенію виповнюється 7 років. В особливий для сім’ї день знаменитість привітала сина зі святом.

7 років тому саме в цей час я їхала в Лондоні на таксі в госпіталь Святої Марії… А ще через кілька годин на світ з’явився Арсеній ❤ Я пам’ятаю той день по хвилинах. Секунди, хвилини, години, дні, місяці і ось вже 7 років щастя, що ти у мене є, що ти у нас є. Чесний, відкритий, сильний, але при цьому неймовірно ранимий, зворушливий і турботливий. Люблячий все і всіх навколо. І я буду вгризатися у це життя, щоб як можна довше бачити, як ти ростеш, як ти живеш, і, щоб ти знав, що я є, що я десь поруч і завжди молюся тобі. З днем народження, мій син❤️, з днем народження, Арсеній❤.

© Instagram @baranovskaya_tv

Читайте також:Юлія Барановська: «З сьогоднішнього дня Аршавін в «Барселоні»»

Зазначимо, що госпіталь Святої Марії, де з’явився на світ дитина Юлії Барановської та футболіста Андрія Аршавіна особливе місце і для британської королівської сім’ї. У ньому народилися принци Вільям і Гаррі, а також діти Кембриджів: принци Джордж, Луї і принцеса Шарлотта.

© Instagram @thewindsorsfamily
© Instagram @thefrogqween, @britishmonarchy, @royal_katemiddleton

У госпіталі Святої Марії довга історія. Це медичний заклад було відкрито в 1845 році. А в 1937 році королева Єлизавета відчинив двері нового корпусу госпіталю Lindo Wing, призначеного для приватних пацієнтів. Згодом він був названий на честь бізнесмена Френка Чарльза Ліндо, який в 1938 році пожертвував 111 500 фунтів стерлінгів на розвиток лікарні.

Читайте також:Здрастуй, малюк: перші фотографії мам у королівській родині після пологів

Напередодні дня народження молодшого сина Юлія Барановська згадувала:

З Арсенієм була призначена операція 14 серпня о 8.00 ранку. Рівно сорок тижнів, і в цей день ранок прокинулася не від будильника, а від сутичок в п’ять ранку. Все склалося.

Телеведуча відзначила і такий факт: всі її діти з’явилися на світ шляхом кесаревого розтину:

З Артемом чекали переймів до останнього, але їх не було, не можна було більше ризикувати і в 4 з половиною тижнів зробили кесарів. З Яною за показаннями треба було терміново робити.

© Instagram @baranovskaya_tv

Нагадаємо, старшому синові 34-річної Юлії Барановської, Артему, зараз 13 років, а дочці – 11. Передплатники телеведучої привітали її з днем народження синочка.

Чудовий хлопчик! Вітаю!!! Рости здоровим,життєлюбною,на радість мамі!!!🎂🍰🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🏃♂️⚽️

З днем народження тебе Принц!!!

З днем Народження Арсенія!!! Здоров’я, нових досягнень і всього-всього самого доброго! 🎉🎉🎉

Знаєте що круто? Круто що Ви не рассюсюкиваете, мій синочок. Ви пишіть мій СИН, впевнена таким вихованням у вас виростуть справжні чоловіки 💪з Днем Народження сина.

Юля, Ви найкраща мама для своїх найкращих дітей!! З Днем народження Арсенія і Вас🎂🎁💐

© Instagram @baranovskaya_tv

Вітаємо Юлію Барановскую з 7-річчям Арсенія!

Фото на анонс: Instagram @baranovskaya_tv, @_britainsroyalty_