Ефективніше планки: Поліна Гагаріна показала просте вправу на всі групи мязів

786

Поліна Гагаріна – мама двох дітей: у артистки є син Андрій і донька Мія. Ось лише дивлячись на Поліну, складно в це повірити – фігура зірки бездоганна. Однак секрет стрункості Гагаріної зовсім не в генетиці. Якийсь час назад вона, навпаки, страждала від зайвої ваги. У часи «Фабрики зірок» співачка була дівчиною з формами і щічками, а за вагітність набрала більше 25 кілограмів.

Читайте також:Мінус 25 кг: секрети схуднення Поліни Гагаріної

Після пологів Поліна сіла на жорстку дієту, а потім додала активну діяльність – пішла на навчання в Школу-студію МХАТ. З тих пір пройшло багато років, і вже навряд чи хтось згадає Поліну повненький. Протягом усього цього часу зіркова мама стежить за своєю фігурою: правильно харчується, займається спортом і ділиться своїми секретами в своїх соцмережах.

© Instagram @gagara1987

Так, в особистому блозі вона опублікувала відео, на якому робить спеціальну вправу. Воно задіє всі групи м’язів і ефективно як для преса, так і для сідниць.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 13, 2019 at 7:14am PDT

У відпустці Поліна іноді дозволяє собі розслабитися і набирає зайві кілограми. Так сталося в її поїздку на Крит. Коли артистка повернулася, то не змогла влізти в концертне плаття.

Почали готуватися до осені! Я на строгій дієті: триразове харчування, ввечері обов’язково морозиво! – оголосила вона.

Однак шанувальники поспішили втішити Гагаріну і запевнити в тому, що худнути їй не потрібно.

© Instagram @gagara1987

А ще на відпочинку Поліна показувала знімки своєї доньки, обличчя якої вона поки що приховує. Мії всього 2 рочки, але вона вже артистична, як і її мама. І ще неймовірно кмітлива! В інтерв’ю виданню «7 днів» Поліна говорила:

Нещодавно дочка сидить в нашому фонтані, бризкається водою і каже: «Мама, помий мені травень легс». Я не відразу зрозуміла, про що вона, виявилося, вона просить помити їй ніжки, просто по-англійськи. Чудеса!

© Instagram @isxakov

Нагадаємо, що другу дочку Гагаріна народила у шлюбі з фотографом Дмитром Исхаковым. Син Андрій народився у зірки, коли вона перебувала в шлюбі з Петром Кисловим.

Фото на анонс: особистий блог зірки