Для самих маленьких: Анна Седокова показала яєчню, яка сподобається будь-якій дитині

706

36-річна співачка Анна Седокова – багатодітна мама. Знаменитість виховує трьох дітей: 14-річна Аліна народилася в першому шлюбі співачки з футболістом Валентином Белькевичем, 7-річна Моніка – від другого чоловіка Анни, бізнесмена Максима Чернявського, а 2-річний Гектор з’явився на світ у відносинах співачки з бізнесменом Антоном Комаровим.

Читайте також:Рідкісний кадр: діти співачки Анни Сєдокової проводять канікули разом

Фантазію в приготуванні їжі доводиться проявляти для маленького Гектора. Анна Седокова продемонструвала, як може виглядати звичайна яєчня-глазунья. Це ж справжній Вінні Пух!

© Instagram @annasedokova

При розгляді страви можна зрозуміти, що воно приготоване з двох яєць. Одяг ведмедика імовірно з кетчупу, а ніжки і ручки – це шматочки сиру. Мордочка зроблена з допомогою кулінарного маркера або найтонших стеблинок зелені. Креативно? Так! Буде малюкові цікаво є таке блюдо? Так!

Читайте також:Мультгерої на тарілці: австралійська мама робить з дитячих страв шедеври

Анна Седокова часто розповідає про свого маленького сина. Наприклад, вона зізналася, що…

…у Гектора офіційно розпочався мій улюблений вік від 2-5 . Період перших великих слів і прояви справжнього характеру. Кажуть, японці нічого не забороняють до 5 років. Я от думаю, якщо йому нічого не забороняти, як швидко наш будинок перетворитися в піддану фортеця.

© Instagram @annasedokova

Раніше також відзначала особливість характеру спадкоємця:

А ще, я кожен день дивуюся, як ось ця малеча в підгузку вважає себе головою родини і чітко приймає всі рішення і вже спробуйте з ним не погодитися!

© Instagram @annasedokova

Анна Седокова регулярно ділиться фото і відео з дітьми. Але в її особистому блозі немає спільних знімків з усіма дітьми. Моніка живе з батьком в США і бачиться з мамою лише в літні канікули. На вимогу дружина не може публікувати кадри з донькою у своєму особистому блозі. Так що фото з сестрою публікує зрідка лише старша дочка Аліна…

Фото на анонс: Instagram @annasedokova