Дмитро Шепелєв пояснив, чому не показує сина

512

Дмитро Шепелєв трепетно оберігає життя 6-річного Платона — його сина від співачки Жанни Фріске. Телеведучий дуже рідко розповідає шанувальникам про свого спадкоємця, ще рідше — показує його фотографії, причому на всіх фото шоумен вибирає ракурс, на якому практично не видно личко дитини.

Сын Жанны Фриске и Дмитрия Шепелева© Instagram @dmitryshepelev

Сьогодні Дмитро розповів шанувальникам, в чому причина такої скритності, одним відео відповівши на часто задається питання:

Останнім часом часто запитують, чому я не публікую фотографії з сином. Відповім. По-перше, згадую себе, у мене особисто досвід був поганий. Мене почали впізнавати, коли мені було приблизно 16. Я коли чув шепіт за спиною, дівоче «хі-хі», «підпишіть для дружини» обмирал, холонула, не знав, де сховатися. Я точно не справлявся, мені було погано від цього. Відверто кажу — мені й зараз не по собі, коли дізнаються. Сцена моя робота, але точно не моє життя. Я розумію, що сина може чекати велика сцена консерваторії, він дуже музично обдарований хлопчик. Або поле Ліги Чемпіонів, він грає у футбол — і тоді його, звичайно ж, дізнаються, у нього все для цього є. А може, його чекає наукова лабораторія, в якій слава взагалі не має значення. Тому, коли він стане старше, нехай вирішить сам потрібно йому це чи ні. А поки я за нього відповідаю, хочу щоб він жив спокійно. Такий простий відповідь. #60секунд

View this post on Instagram

A post shared by Дмитро Шепелєв (@dmitryshepelev) on Jun 20, 2019 at 11:51pm PDT

Читачі особистого блогу телеведучого по достоїнству оцінили відповідь молодого тата, погодившись з його думкою:

Відмінний відповідь! Головне щоб дитина жив спокійно і щасливо👍👍👍. Настане час коли він сам вирішить бути публічною людиною чи ні, а зараз тато абсолютно прав, оберігаючи його.

Все правильно і логічно, Дмитро. Не перестаю Вами захоплюватися, щастя Вам!)

Я з вами повністю згодна! У дитини має бути дитинство.Дмитро ви мені дуже подобаєтесь😁😁😊особливо ,що у вас немає цієї Зіркової хвороби,яка є про більшість наших публічних людей😊.

Такої позиції дотримуються багато зіркові батьки. Наприклад, актор Максим Матвєєв в інтерв’ю для журналу GRAZIA зізнавався, що йому не хотілося, щоб дитинство дитини перетворювалося на роботу:

Навіть на прикладі Лізи, судячи з її дитячим фотографій, бачу, що діти важко переживають підвищену увагу до себе, до своїх батьків. Це позбавляє безпосередності, дитинство перетворюється в роботу. Мені б хотілося зберегти безпосередність у своїй дитині. Тому я принциповий прихильник досить закритою життя.

Лише рік тому пара вперше показала фотографію старшого спадкоємця — Андрія.

© Instagram@maxim_matveev_

Співачка Вікторія Дайнеко також говорить про те, що поки не планує показувати свою дочку, і в інтерв’ю для журналу SNC співачка розповіла, в чому ж криється причина цього рішення:

Багато років за мною стежать не тільки прихильники, але і люди, які бажають мені всього самого жахливого. Ці люди, яких я знаю в обличчя, настільки неадекватні, що я часом боюся за себе. Не кажучи вже про свою дитину.

А в інтерв’ю, яке опублікував інтернет-портал PeopleTalk, Вікторія поділилася іншими подробицями «режиму секретності»:

Я нікого не приховую, ми з нею гуляємо, ходимо в громадські місця. Просто я не вважаю, що їй зараз потрібна якась публічність. Це досить серйозна відповідальність. Коли це буде її усвідомленим рішенням, тоді вона має право робити все, що їй заманеться, а я її підтримаю. Зараз я хочу, щоб у неї було дитинство звичайної дитини, — заявила співачка.

© Instagram @victoriadaineko

До речі, співачка Поліна Гагаріна також не показує свою дочку, хоч і часто ділиться знімками старшого спадкоємця.

Років через десять, може бути покажу… Ми знімалися разом з Андрійком, коли йому було всього три роки, але тоді навколо мене ще не було такого ажіотажу. Мені б не хотілося, щоб доньку розглядали мільйони очей. Вона ще така маленька, — розповіла співачка в інтерв’ю для SNC.

© Instagram @gagara1987
Фото на анонс: Instagram @dmitryshepelev