Незвичайні ідеї подарунків на випускний в дитячому саду

967

Зміст:

  • Як вибрати, що подарувати дітям на випускний в дитячому саду
  • Як знайти цікаві ідеї подарунків
  • Фото і відео
  • Книги
  • Шкільне приладдя
  • Іграшки
  • Глобуси і карти
  • Набори по інтересам
  • Годинник
  • Пам’ятні нагороди
  • Дитячий садок стає для малюка другим домом. Саме там він звикає до розпорядку і дисципліни, навчається комунікації з однолітками. Випускний символізує черговий етап дорослішання, так як настає час йти в школу. Перед батьками неминуче постає питання про те, як відзначити свято і які пам’ятні подарунки приготувати для дітей.

    Як вибрати, що подарувати дітям на випускний в дитячому саду

    У кожного з батьків можуть бути свої варіанти ідеального сюрпризу для свого малюка, прийти до спільної згоди на зборах може бути непросто. Враховувати доведеться безліч нюансів, від фінансових можливостей до смаку й бажань самих діток.

    Вирішувати, що подарувати дітям на випускний в дитячому саду, батькам доведеться спільно

    Орієнтуватися варто на наступні рекомендації:

  • Навіть якщо батьки вирішили витратитися на розважальну програму з клоунами, фокусниками і аніматорами, не варто забувати про матеріальне подарунок, який можна помацати і вручити дітям, як додатковий пам’ятний бонус.
  • Не можна забувати про те, що презент підбирається саме для дитини, а не для його батьків. Навіть якщо хочеться витратити гроші на щось практичне, думати треба, перш за все, про радості «одержувача».
  • Бажано заздалегідь скласти список можливих варіантів. При його формуванні доведеться орієнтуватися на фінансові можливості кожного з батьків. Якщо хтось зможе дозволити собі дорогий подарунок, не можна залишати одного з дітей без подарунка взагалі. Навіть якщо хочеться подарувати своїй дитині щось дороге, краще залишити такий презент для домашніх посиденьок.
  • Солодкі призи — не найкращий подарунок. Ставку краще робити на щось міцне і довговічне, що буде довгі роки нагадувати малюку про час, проведений в дитячому саду.
  • Краще купувати однакові сувеніри для всіх. Допускається відмінність за статевою ознакою, наприклад, дівчаткам — ляльки, хлопчикам — машинки. Важливо, щоб дари належали до однієї категорії, були приблизно однакового розміру і приблизно рівної вартості.
  • Нерівноцінні подарунки можуть зіпсувати дитині все враження від свята. Якщо хтось отримає великого ведмедика, а комусь дістанеться бюджетний набір олівців, образа на батьків та інших дітей збережеться надовго.

    Як знайти цікаві ідеї подарунків

    Кожному з батьків варто поцікавитися у свого дитини, що він хотів би отримати на випускний. Іноді досить просто поспостерігати за поведінкою малюка. На що він звертає увагу під час прогулянок? Які речі залучають його в магазинах? Самі діти можуть підказати, що саме потрібно дарувати на таке важливе свято.

    идеиЦінні ідеї подарунків може підказати сам дитина

    Якщо у вас є знайомі, чиї діти зовсім недавно вийшли з стін дошкільного закладу, розпитайте, які подарунки вони дарували малюкам. Цей досвід може виявитися цінним.

    Фото і відео

    Пам’ятні подарунки у вигляді фотоальбому або фільму — один з найпопулярніших способів створити приємні враження, але всю цінність такого презенту малюк зрозуміє тільки через роки. Якщо основні витрати вирішено витратити так, додатково рекомендується підготувати кілька недорогих, але яскравих сувенірів-іграшок, яким дитина буде користуватися вже зараз.

    Книги

    Книги — це відмінний подарунок на всі часи. До вибору батьків представлена найрізноманітніша література, від барвистих казок до цікавих тематичних енциклопедій, які підбираються залежно від інтересів дитини.

    У цьому випадку припускається, що кожен малюк отримає якийсь індивідуальний подарунок. Навіть якщо любов до читання ще не прокинулася, існують незвичайні книжки з об’ємними ілюстраціями, які просто приємно дивитися.

    Шкільне приладдя

    Пенали, набори для малювання, ранці, блокноти та зошити, канцелярія — всі ці предмети можуть бути яскравими і красивими. При цьому вони практичні і нагадують дитині про його новому статусі і дорослішання.

    оригинальные подаркиОригінальні подарунки можуть бути красивими і практичними

    Варто врахувати, що деякі діти можуть потрапити в одну школу, тому однакові рюкзаки можуть стати проблемою. При цьому кожен батько може зібрати свій набір шкільного приладдя для наповнення ранця.

    Іграшки

    Іграшки — самий простий і банальний варіант, який все одно принесе дитині радість. Щоб не було конфліктів між випускниками, краще купувати більш-менш схожі предмети. Наприклад, подарувати всім невеликих плюшевих ведмедів, або дівчаткам — однакових ляльок, а хлопчикам — роботів.

    Глобуси і карти

    Карти світу та глобуси — оригінальні подарунки, які можуть захопити дитину надовго. Ставку краще робити на інтерактивні або нестандартні варіанти. Так, у продажу можна знайти глобуси з підсвічуванням або лупою, збільшує певні ділянки. Настінні карти оснащуються додатковою корисною інформацією — наприклад про те, які тварини або казкові персонажі живуть у тій чи іншій країні.

    Набори по інтересам

    Магазини дитячих товарів пропонують найрізноманітніші набори, складені з урахуванням інтересів дитини (для юних хіміків і фізиків, спортсменів, художників). Є і комплекти для хобі — конструктори, авто-моделі, набори для ліплення, вишивання або навіть варіння мила. Вартість таких подарунків залежить від комплектації, при виборі потрібно враховувати уподобання дитини.

    Годинник

    Годинник вкажуть дитині на те, що він тепер достатньо дорослий, щоб самостійно стежити за часом. Асортимент досить широкий. Будильник дитячий відтворює різні мелодії, а наручний годинник можуть бути оснащені музичним механізмом. Крім того, можливо підібрати яскраві принти із зображенням будь-яких мультяшних героїв.

    Пам’ятні нагороди

    На випускному можна влаштувати справжню церемонію нагородження. Батькам заздалегідь потрібно скласти текст, який виділяє вміння або таланти кожної дитини. В якості призу видаються нагородні стрічки, іменні медалі, дипломи і грамоти з персональними побажаннями. Приємним бонусом стануть фігурні шоколадки або солодкі медальки.

    Якщо думка про те, яким повинен бути випускний вечір і подарунки не знайшли розуміння у інших батьків, не потрібно вступати в конфлікт. В такому випадку простіше стати на бік більшості, а потім влаштувати для дитини ще одне свято в колі сім’ї і піднести додатковий презент. Ні в якому разі не можна позбавляти малюка загального випускного та відмовлятися від сувенірів в принципі.

    Читайте далі: що подарувати чоловікові на річницю весілля