Дмитро Шепелєв розіграв маму, яка прилетіла допомогти доглядати за сином в Італії

739

Кар’єру 36-річного телеведучого Дмитра Шепелєва можна тільки позаздрити. Шоумена часто запрошують вести різні заходи і фестивалі, а його програма на Першому каналі «насправді» в кінці цього року показала відмінний приріст аудиторії. Однак ціна професійного успіху Дмитра – повна відсутність вільного часу. Свого єдиного спадкоємця, 6-річного Платона, Шепелєв бачить дві години зранку і дві години ввечері – і це в хороші часи.

Я намагаюся вибудовувати свій день так, щоб проводити з дитиною хоча б годину вранці і дві ввечері, – розповідав він на своїй офіційній сторінці в Инстаграме.

View this post on Instagram

A post shared by Дмитро Шепелєв (@dmitryshepelev) on Jul 17, 2019 at 1:26до PDT

Тому літо – єдиний період часу, коли телеведучий може присвятити себе з синові. Адже саме влітку на телебаченні сезон закінчується і можна взяти великий відпустку, щоб провести час з близькими.Так і вчинив Дмитро Шепелєв.

Відразу після закінчення зйомок у червні він разом з Платоном полетів в сонячну Італію. Днями батько і син проводять біля моря: купаються, будують піщані замки, катаються на яхті і багато гуляють по узбережжю.

Я дуже хочу, щоб ці миті зробили сина щасливим, і разом зі мною подарували йому відчуття свободи, спокою і любові, — ділився зі своїми передплатниками Дмитро Шепелєв два тижні тому.

© Instagram @dmitryshepelev

Днями чоловічу ідилію порушила мама Дмитра – Наталія Олександрівна. Вона прилетіла до сина, щоб допомогти з єдиним онуком. Правда, переліт затьмарила несумлінність авіакомпанії втратили багаж. Представники компанії обіцяли доставити його на наступний день, але, на жаль, не стримали слово. Коли ж валізу прибув, то Шепелєв вирішив розіграти маму.

Годину тому доставили нарешті! Мама на пляжі. Вирішив його розіграти. Поклав їй в кімнату інший чемодан, переважив на нього бирки з аеропорту, а її справжній сховав. Написав повідомлення, що багаж привезли, але трохи не схожий на її, спитав, новий у неї валізу чи що?, – поділився він зі своїми передплатниками і пообіцяв тримати їх в курсі подальшого розвитку подій.

© Instagram @dmitryshepelev

Про подробиці акції Дмитро розповів в stories одній із соціальних мереж. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 2, 2019 at 4:21am PDT

Шанувальники Дмитра оцінили розіграш телеведучого і відзначили, що в його оповіданні лунала справжня любов до своєї мами:

Так ніжно — матуся. Здоров’я і довгих років Вашої матусі, вона виростила гарного сина!

Те, як ви розповідаєте про маму своєї, звучить так зворушливо і мило! Нехай буде счатсливой і здоровою завжди!

Сподіваюся, мама оцінила розіграш і не образилася на вас? Гарного вам відпочинку! З мамою, напевно, буде тепло й весело!

© Instagram @dmitryshepelev

До речі, Дмитро досі приховує обличчя свого спадкоємця. Шоумен вважає, що дитина повинна сама вирішувати, чи хочеться йому бути публічною людиною чи ні.

По-перше, згадую себе, у мене особисто досвід був поганий. Мене почали впізнавати, коли мені було приблизно 16. Я коли чув шепіт за спиною, дівоче «хі-хі», «підпишіть для дружини» обмирал, холонула, не знав, де сховатися. Я точно не справлявся, мені було погано від цього. Відверто кажу — мені й зараз не по собі, коли дізнаються. Сцена моя робота, але точно не моє життя. Я розумію, що сина може чекати велика сцена консерваторії, він дуже музично обдарований хлопчик. Або поле Ліги Чемпіонів, він грає у футбол — і тоді його, звичайно ж, дізнаються, у нього все для цього є. А може, його чекає наукова лабораторія, в якій слава взагалі не має значення. Тому, коли він стане старше, нехай вирішить сам потрібно йому це чи ні. А поки я за нього відповідаю, хочу щоб він жив спокійно. Такий простий відповідь, – розповідав він в одному зі своїх постів в Инстаграме.

© Instagram @dmitryshepelev

До речі, незважаючи на юний вік Платона, його зоряний тато вже зараз перейнявся вибором школи для спадкоємця. Дмитро зізнається, що його гнітить радянський підхід до освіти. Телеведучий ходив на день відкритих дверей в столичну школу і здивувався, що там досі працюють вчителі, які викладали 35 років тому.

Синові не так давно виповнилося 6 років. Я почав вибирати школу, ходити на дні відкритих дверей. Прийшов в одну пристойну у центрі Москви, гуляю, заглядаю в кабінет. Сидить літня огрядна дама. — Заходьте! Які питання? — Вибираю, кажу. — А от раніше ніхто не обирав! А зараз і ходять, ходять, та в рот вчителю заглядають. Я тут вже 53 роки, між іншим. Я отетерів. Виходить, що їй 75 років, не менше. І у вересні їй знову дають перший клас! І адже відразу зрозуміло, як вона буде вчити: сидіти від сюди і до обіду, вивчити з 9-ї по 13-ю, «а ось у наш час» тощо. Мені реально стало не по собі. Адже це зовсім не про любов до дітей, не про любов до знань, це про жорстку систему, в якій до дитини немає ніякого діла. Зрозуміло, що нас так вчили і здавалося, що це нормально, як і те, що біляшами в їдальні смерділо і комп’ютерний клас був за ґратами і під замком. Але для дітей своїх хочеться іншого. Я найменше хочу, щоб сина в школі «ламали», – ділився він.

View this post on Instagram

A post shared by Дмитро Шепелєв (@dmitryshepelev) on Jun 5, 2019 at 7:41am PDT

Фото на анонс: особистий блог зірки.