Несподівано: королева готує особливий подарунок до дня народження Меган Маркл

596

4 серпня, Меган Маркл виповниться 38 років – для герцогині цей день народження стане першим в якості дружини британського принца Гаррі і матері його спадкоємця. Поки не вщухають чутки про напружені стосунки герцогині Сассекской з членами монаршої родини, в британській пресі з’явилися повідомлення про особливий подарунок, який готує для іменинниці королева Єлизавета II.

Читайте також:Королева хоче офіційно подякувати Меган Маркл. А за що?

© Instagram @sussexroyal

Зокрема, повідомляється, що Глава британської монархії захотіла влаштувати торжество на честь дня народження Меган Маркл у своїй улюбленій резиденції — замку Балморал в Шотландії. Свято має розпочатися з традиційного післяобіднього чаювання з Єлизаветою II і всіма членами королівського сімейства. Пригощати присутніх будуть спеціальним тортом, приготованим на честь Меган.

Королева і принц Філіп люблять Гаррі, Меган і онука Арчі і вирішили запросити всіх трьох Балморал на кілька днів. Для Меган це запрошення має бути знаковим, воно показує благосклоность до неї королеви. Ні для кого не секрет, що це улюблена резиденцияя Її Величності, де вона пропонує погостювати тільки найдорожчим для неї близьким людям, — розповів близький до королівської сім’ї джерело.

Принц Гарри и Меган Маркл показали лицо сына© Instagram @sussexroyal

Це буде перша подорож за межі Англії для сина принца Гаррі і Меган Макрл, малюка Арчі. Для комфортного проживання пари і онука королеви планують виділити ціле крило в замку. Раніше там гостювали принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

© Instagram @kensingtonroyal

Відомо, що королева Єлизавета II і принц Філіп люблять проводити кілька місяців на рік в Балморалі, коли на територію резиденції перестають пускати туристів. Зазвичай вони відправляються туди в липні і їдуть тільки пізньої осені.

Читайте також:

  • Одне обличчя: на кого більше схожий первісток принца Гаррі і Меган Маркл
  • В День батька: Меган Маркл і принц Гаррі вперше показали обличчя сина
  • Принц Гаррі і Меган Маркл пред’явили незвичайні вимоги до нової няні сина
Фото на анонос: Instagram @theroyalfamily , @sussexroyal