Довгоочікувана і улюблена: Павло Трубінер розповів про дворічній доньці

671

42-річний Павло Трубінер — не тільки талановитий і затребуваний актор, але і щасливий чоловік і турботливий батько. Він одружений на актрисі Юлії Мельникової і вони виховують дочку Єлизавету, якому в листопаді виповниться 3 роки. Зіркове подружжя рідко діляться подробицями особистого життя, проте із задоволенням демонструють теплі сімейні кадри з донькою в соцмережах.

Трубинер с женойФото: Instagram @umelnikova

Нещодавно Павло і Юлія дали ексклюзивне інтерв’ю мережевому порталу PeopleTalk і розповіли про доньку, її захоплення, а також про те, ким мріє стати дитина, коли виросте. Також подружжя поділилися зворушливою історією знайомства і зізналися, що не обійшлося без містики.

Павло і Юлія познайомилися в 2010 році на зйомках і, за їх визнанням, це була любов з першого погляду.

Я до деталей пам’ятаю той день, і в нас обох було таке відчуття, ніби ми один одного добре знаємо чи колись знали. Вже набагато пізніше Паша розповів мені, що в дитинстві йому снився один і той же сон, і в ньому була дівчинка. І він сказав, що, коли перший раз мене побачив, точно зрозумів, що в цьому сні я була, — згадує Юлія.

Мельникова и ТрубинерФото: Instagram @paveltrubiner_official

За словами Павла, після народження Лізи у них в сім’ї панує повна гармонія. Вони практично не сваряться і всі важливі рішення приймають разом. Маленька Ліза зростає активним та комунікабельним дитиною. Вона займається плаванням, обожнює танцювати і вже навіть вибрала собі майбутню професію.

Зараз поки говорить, що буде лікарем, — діляться батьки. — Але це дитячі ігри, і, як складеться життя, ми дізнаємося пізніше. Вибір за нею.

ТрубинерФото: Instagram @umelnikova

Також Юлія розповіла про те, якою Павло батько, і зізналася, що в їхній родині немає поділу на «поганого і хорошого поліцейського».

Ми не граємо в гру «поганий і хороший поліцейський». Паша і не може бути поганим поліцейським, тому що відносини між ним і Єлизаветою абсолютно зворушливі, ніжні, і просто до розчулення завжди приємно на них дивитися. Вони дуже люблять, якщо є така можливість, довше поспати зранку, потім прокидаються, вмиваються… Вона завжди дуже чекає, коли Паша пізно повертається зі зйомки («Ми будемо чекати тата. Давай йому що-небудь приготуємо, який-небудь сюрприз»). А саме улюблене час для мене, коли ми їдемо разом подорожувати. Це найпрекрасніші дні.

Дети ТрубинераФото: Instagram @umelnikova

Нагадаємо, що Павло Трубінер – багатодітний батько. Крім дочки у нього є двоє синів від першого шлюбу зі спортсменкою Юлією МухортовоюПавло і Олександр. Незважаючи на розлучення, актор намагається якомога частіше бачитися з дорослими спадкоємцями. Павло серйозно захоплений мотокросом, бере участь у міжнародних змаганнях, а молодший син поки навчається в школі, планує вступати в МАДІ і займається картингом.

Хлопці в прекрасних стосунках з другою дружиною батька і обожнюють свою молодшу сестричку.

сыновья ТрубинераФото: Instagram @paveltrubiner_official

До речі, раніше Павло зізнався, що не був присутній на пологах дочки, так як є противником такого досвіду.

Читайте також:

  • Все по-іншому: Павло Трубінер розповів про довгоочікуваної доньки
  • Дмитро Дюжев розповів, коли представить шанувальникам синів
  • Здрастуй, школа: діти зірок, які пішли в 1 клас в 2019 році
Фото на анонс: Instagram @paveltrbiner_official