Донечці виповнився рік: Олена Кулецька показала рідкісні фото дочки з самого народження

458

Сьогодні молодша дочка Олени Кулецької відзначила свій перший день народження. Дівчинка з’явилася на світ в одному з кращих клінік столиці «Лапино». Радісною подією поділилися самі батьки в своїх блогах.

Перший рік життя маленької Саші видався насиченим. Вже досвідчені батьки не сидять на місці: щовесни вони провели в підмосковних готелях і побували в Туреччині, влітку злітали на острів Майорку. Кулецька та її чоловік дотримуються правила: що добре мамі і татові, той підходить і їх дочкам.

дочь КулецкойФото: Instagram @elenakuletskaya

В честь дня народження дочки модель опублікувала у своєму блозі рідкісні сімейні фотографії. На них зображений момент зустрічі старшої дочки Ніки з молодшою, смішні емоції обох маляток, обійми дівчаток з татом і багато іншого.

Олена супроводила фотографії зворушливими словами:

І емоції практично ті ж, що і рівно рік тому: хвилююче-щемительно-слезлительные. В цей час рік тому я вже приїхала до лікаря на плановий огляд, по дорозі почавши підозрювати, що процес уже пішов, а з кабінету вирушила вже в рід блок. Щоб через кілька годин, 00:45 взяти Сашка на руки.

Младшей дочке Еле Кулецкой исполнился годик© Depositphotos, Instagram @elenakuletskaya

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 25, 2019 at 2:55am PDT

Зіркова матуся продовжує годувати молодшу доньку грудьми. Вона зізнається, що іноді замислюється про зміни форми грудей. Модель вважає, що якщо жінці не вдається прийняти деформацію свого тіла після пологів, то немає нічого страшного в тому, щоб вдатися до допомоги пластичного хірурга.

Читала на форумах, що якщо плавно відучувати дитину від грудного молока, то і груди не втратить форму. Якщо ж у мене все складеться інакше, то тоді і задумаюся, як виправити становище. Взагалі, у мене немає ніяких категоричних суджень щодо пластичної хірургії, якщо вона піде на благо краси і сімейного щастя, чому немає

Елена Кулацкая с младшей дочкой© Instagram @elenakuletskaya

Батько дівчинки теж не втримався і опублікував у своєму блозі знімок дочки і підписав її:

Ось і моєму маленькому комочку вже 1 рік Сашка з днем народження!))

Святкувати день народження малятка Сашеньки зоряне сімейство вирішило на дачі. Модель серйозно підготувалася: для малюків на ділянці зведена з картону ферма, дорослі учасники зможуть робити фотографії на стогу сіна і у великого самовара, а саме застілля пройде на свіжому повітрі під великий плодоносної яблунею.

Геть супергероїв і фігурки з мастики, – повідомила господиня вечірки.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 25, 2019 at 2:53am PDT

Гостей Кулецька планує пригощати пирогами та іншими забороненими стравами. Модель не обмежує себе в харчуванні по святах і навіть в будні дні може дозволити собі з’їсти шматок десерту на ніч. У Олени хоч і прекрасні гени і відновлюється після пологів вона немов по клацанню, але все-таки вона намагається харчуватися правильно і привчати до цього чоловіка і дочок.

Декор дачной вечеринки в честь 1-го дня рождения младшей дочки Елены Кулецкой© Instagram @elenakuletskaya

Нагадаємо, що модель і її чоловік, оператор-постановник Станіслав Романовський, одружилися в 2014 році. 15 травня 2016-го на світ з’явився їхня перша донька, яку назвали Нікою. Дівчинка, як і її сестра, народилася в підмосковному госпіталі «Лапино».

Елена Кулецкая с дочками© Instagram @elenakuletskaya

До речі, напередодні святкування першого дня народження дівчинки Саші все сімейство повторило сімейний портрет, зроблений задовго до народження другої дочки.

Читайте також:

  • Лайфхаки від Олени Кулецької: як зробити грудне годування комфортним для мами і дитини
  • Олена Кулецька емоційно розповіла, як проходять будні молодої мами
  • 5 місяців: Олена Кулецька показала вищу дочка
Фото на анонс: Instagram @elenakuletskaya