Не відрізнити: Тимур Родрігез показав старших синів

544

Актор, музикант і шоумен Тимур Родрігез (справжнє ім’я Тимур Керімов) разом з дружиною Ганною виховують двох прекрасних синів: десятирічного Мігеля і семирічного Даніеля. В одному з інтерв’ю щасливий тато розповів про захоплення синів:

Мігель – філософ і книголюб. Даніель – людина-мотор, лицедій. При цьому старший займається футболом, а молодший — хокеєм. Так що не знаю, за чим я прийду через кілька років на спортивну арену — послухати лекцію, подивитися їх концерт або матч.

© Instagram @trodriguezzz

А вчора батько сімейства опублікував у своєму особистому блозі кадри з сімейної фотосесії, вразивши шанувальників, адже його сини неймовірно схожі між собою!

© Instagram @trodriguezzz

Читачів особистого блогу музиканта неймовірно сподобалися теплі кадри:

Як хлопчаки схожі!!! Як близнюки!

Треба ще сходити за донькою!!!) 😉 Синочки картиночки!! Класні!!!!

Відмінні у Вас хлопці!👍

До речі, Тимур одного разу розповів, як йому вдалося відучити їх від гаджет-залежності:

Сучасні діти без нього не можуть! Але наші більшу частину свого життя були його позбавлені, — не приховує Тимур Родрігез. — Зробити це було вкрай нелегко, зате в якийсь момент Мігель почав малювати ігри сам, придумуючи цікаві сюжети і правила. Одного разу він розповів про своє захоплення друзям у школі і повернувся додому щасливим, оголосивши, що тепер всі хлопці хочуть таке ж хобі, як у нього! Ми дуже любимо разом читати, танцювати, вести бесіди, обожнюємо настільні ігри — у нас їх божевільна кількість. І, звичайно, граємо в ті ігри, які придумали самі. Наприклад, папа перетворюється в монстра і повинен зловити дітей, що сховалися в печері, спорудженої з великих диванних подушок.

© Instagram @trodriguezzz

Нагадаємо, Тимур Родрігез перебуває у шлюбі з Ганною Девочкиной з серпня 2007 року. Відомо, що пропозицію майбутній дружині Тимур зробив на Сицилії, запросивши дівчину на вершину вулкана Етна. Первісток пари Мігель народився 10 березня 2009 року, а молодший син Даніель — 31 жовтня 2012 року.

© Instagram @trodriguezzz

Читайте також:

  • Регіна Тодоренко розповіла, в честь кого назвала сина
  • Не відрізнити! Син Максима Галкіна дивно схожий на нього в дитинстві
  • Мамині чи татові: на кого схожі діти знаменитостей
Фото на анонс: Instagram @trodriguezzz