Дорогоцінний хлопчик: принца Луї подарували другу пару золотий взуття

836

У столиці Англії завершився Вімблдонський тенісний турнір. В цьому році Кейт Міддлтон, якій королева Єлизавета II передала свою місію бути патроном чемпіонату, відвідувала його тричі: в самоті, потім в суспільстві молодшої сестри Піппи і Меган Маркл. На фінальний матч герцогиня приїхала разом з чоловіком, принцом Вільямом.

© Instagram @royalty.report, @windsorroyalfashion, @katemiddleton_co

Завершальний день турніру був дуже емоційним. Подружжя вболівали за гравців, не приховуючи радості і хвилювання. Особливо емоційною була Кейт.

© Instagram @todayshow

Читайте також:Група підтримки: Меган Маркл і Кейт Міддлтон з дітьми прийшли на королівський матч з поло

Проте була й інша подія, що викликало приємні емоції у титулованих подружжя. Екс-чемпіон світу з тенісу Стенлі Роджер Сміт вручив Кейт Міддлтон крихітну пару тенісних кросівок, на яких золотом було вишито ім’я її сина – «Принц Луї». Дружина принца Вільяма прийняла подарунок з рук справжньої легенди тенісу. Стенлі Сміт є переможцем 90 турнірів, восьмикратним володарем Кубка Девіса у складі збірної США.

© Instagram @royals.fabfour
© Instagram @chattimewithcambridges

Однорічний принц Луї ще малий, щоб грати в теніс. Але коли малюк підросте, він, ймовірно, також полюбить цей вид спорту. Адже старший брат, принц Джордж, вже впевнено почуває себе на корті. Як зазначають західні видання, п’ятирічний первісток Кембриджів бере уроки гри в теніс у титулованого спортсмена Роджера Федерера.

Швейцарський професійний тенісист, володар численних рекордів, підтвердив, він приїжджав в заміський будинок Керол і Майкла Міддлтонів, щоб дати юному Джорджу приватні уроки.

До речі…Принц Вільям вирішив долучити сина до екстремального хобі

Зазначимо, що подаровані кросівки з вишивкою поповнили колекцію принца Луї. Це вже друга золота пара взуття молодшого дитини герцога і герцогині Кембриджських. Першу, на честь хрещення онука, представив принц Чарльз. Це незвичайний сувенір – золоті пінетки. На сайті резиденції Принца Уельського повідомлялося, що вони «виготовлені вручну майстрами-вышивальщиками в Індії», що підкреслює зв’язок між Великобританією і колишньою британською колонією.

Маленькі черевички з написом Royal Baby 2018 можна використовувати в якості предмета декору, новорічного прикраси або просто як колекційну річ, пов’язану з королівською родиною. Вартість золотих черевичків становила 11,95 британських фунтів, або 935,79 руб.

© highgrovegardens.com
Фото на анонс: Instagram @hanorahpapa, @thecambridgess_