Малюк росте: популярна телеведуча розсекретила, скільки зараз важить син принца Гаррі

1345

Американська телеведуча Еллен ДеДженерес вразила шанувальників своєї програми заявою про те, що вона з приватним візитом відвідала принца Гаррі і Меган Маркл. Знаменитість розповіла, що провела півдня разом з Сассексами і їх сином Арчі.

Я просто хочу сказати, що для мене було честю зустрітися з ними. Серйозно. Вони дивовижні. Дуже гарна пара, дуже справжні. І мені не подобається, коли на них нападають. Це несправедливо. Вони всього лише два співчутливих людей, які роблять багато доброго. Вони працюють, наприклад, захищаючи слонів від знищення в Ботсвані, і мені це подобається, – поділилася емоціями Еллен ДеДженерес.

© Instagram @theellenshow

Телеведуча розповіла, що під час зустрічі з титулованою парою вона погралася з їх первістком і навіть погодувала Арчі. А ще розсекретила особливості розвитку малюка:

Він важить 6,8 кг. Ви хочете подивитись фотографію? У мене її немає. Я не думаю, що це було б правильно, – пожартувала Еллен ДеДженерес.

Нагадаємо, первісток Сассексов з’явився на світ 6 травня. Якщо порівнювати його нинішній вага (6800 грамів), з тим, що був при народженні (3260), зазначимо: Арчі Харрісон знаходиться в так званій «золотій середині» (по російському стандартами).

Читайте також:Єлизавета II знайшла для Меган Маркл наставницю, щоб зробити дитинство малюка Арчі щасливим. Хто вона?

Також телеведуча відзначила, що Арчі дуже схожий на свого тата. Втім, це було помітно й під час хрещення дитини. Уважні користувачі Мережі порівняли його фотографії з офіційної церемонії і ті, що були зроблені під час хрестин принца Гаррі. Виявилося, що спадкоємець герцога Сассекського – копія свого титулованого папи: той же високий лоб, брови, губи пухкі щічки.

© Instagram @_thepeoplesduchess_

Читайте також:Блакитна кров: хто з правнуків Єлизавети II більше на неї схожий?

Крихітка Арчі Харрісон пару місяців тому був дивно схожий і на свого двоюрідного діда – принца Ендрю. Зрівняєте самі! На фото праворуч – маленький син Єлизавети II сидить на колінах своєї знаменитої бабусі, королеви-матері. На цьому знімку йому кілька місяців. Фамільне схожість у Арчі Харрісона з принцом Ендрю очевидно: той же круглий овал обличчя, кирпатий носик, високий лоб, лінія брів.

© Instagram @thewindsorsfamily, @sussexroyal

Цікаво, на кого буде малюк схожий по мірі дорослішання?

Фото на анонс: Instagram @theellenshow, @joydreamslink, @charlottegeorgelouisarchie