» дорослі, що ви робите?»передплатники розкритикували плющенко і рудковську через сина, що вийшов на лід з переломом

291

Хлопчик травмувався, граючи у футбол.

Старший син яни рудковської та євгена плющенка саша, відомий на прізвисько гном гномич, нещодавно отримав травму. Не на льоду-хлопчик вирішив пограти у футбол і став на ворота, одна зі спроб взяття яких закінчилася переломом руки юного воротаря. Тим не менш, він не став пропускати чергове льодове тренування, незважаючи на травму.

» ну ось якось так зараз! гаразд би на льоду зламав, так не прикро було. Пограв у футбол, на воротах постояв! прийняли рішення займатися зараз в лайт-режимі щоб зовсім не втратити форму! на слід день після перелому, вже вийшов на лід з одинарними стрибками !мужик! 💪🏻 »,

– з гордістю написав у своєму мікроблозі плющенко.

Однак більшості передплатників подібне геройство здалося недоречним.

» не жартуйте з переломом. Краще нехай одужає», » мені цікаво а якщо ногу зламав би ? на одній катався ? все мило і прекрасно, але з головою дружити потрібно», «враження що у нього, мачуха і вітчим батьки. 🤦 ♀ ️ 🤦 ♀ ️ 🤦 ♀ ️», «дорослі, що ж ви робите? у дитини перелом, а він на ковзанах! не дай бог, впаде знову на ручку, доламає остаточно. Будь-якій людині покладено лікарняний лист, щоб забезпечити необхідний спокій для загоєння. Дайте саші спокій!», «дайте дитині відпочити вже!»,

– обурилися вони.

Багато хто, втім, захопилися мужністю саші:

«який він у вас молодець 👏 скарб дитина 🙏 🏿 », «чемпіон 👏 👏 👏 👏 браво! ти переможець! будь здоровий 😍 ❤️ ❤️ 🙌 «, » ось у нього сила волі! великий трудяга«, » розумничка!!! захоплююся цією дитиною 👍 👍 👍 «, » гідно поваги».

Нагадаємо, хлопчик пішов по стопах свого знаменитого батька і з юних років стоїть на ковзанах. В одному з інтерв’ю плющенко зізнався, що не хотів для сина кар’єри фігуриста, але на цьому наполягла рудковська. Дитина старанно тренується, періодично навіть шокуючи інтернет-користувачів.

Він зробив перші кроки.