Партнери клубу сібмама. Салони краси, фітнес-центри, медичні центри, аптеки

936

Поєднайте приємне і корисне, наприклад, рушайте в санаторій на спа-програму і заодно зміцните здоров’я. Або проведіть недільний день в салоні краси, де досвідчені майстри будуть чаклувати над вашим іміджем. А що говорити про фітнес-зал, після якого радують і цифри на вагах, і обсяги!

І всі ці тридцять три задоволення можна ще й підсолодити приємною знижкою по карті сібмама — будь-які тренування будуть в радість!

Стоматика, клініка доктора моржуєва

Тел.: (383) 303-44-40.сайт: www.100matika.ru

знижка по карті сібмама 15% на професійну гігієну, а також лікування та видалення зубів.

Ваша улюблена клініка тепер в центрі новосибірська! нова «стоматика» займає 1000 квадратних метрів. У нову будівлю доктор моржуєв перевіз не тільки обладнання і команду докторів, а й корпоративні цінності. З яких найголовніша-пацієнт.

У стоматиці максимально уважні до потреб кожного:

  • первинна консультація безкоштовна (включаючи консультацію у директора клініки, хірурга-імплантолога андрія моржуєва).
  • 3d-діагностичний комплекс дозволяє чітко бачити ситуацію і безпомилково вибирати стратегію лікування.
  • тут жорсткі внутрішні вимоги до якості роботи лікарів. Тому стоматика гарантує високу якість терапевтичного, ортопедичного, ортодонтичного та хірургічного лікування.

У стоматиці роблять все, щоб після закінчення лікування ви приходили в клініку тільки два рази на рік: на огляди і профгігієну.

ліцензія на здійснення медичної діяльності № ло-54-01-005320, видана 26 лютого 2019 року.

Можливі протипоказання. Необхідна консультація фахівця.

Сучасні апаратні методики-один з найбезпечніших способів корекції фігури без дієт і виснажливих тренувань. Кожна програма в студії апаратної корекції фігури «самовдосконалення «складається індивідуально, з урахуванням особливостей фігури, що забезпечує високу ефективність в короткі терміни, дозволяючи: зменшити вагу, скоротити обсяги, розгладити» апельсинову кірку» і знайти підтягнутий силует. І найприємніше, на відміну від тренувань і дієт, що коригуються саме ті частини тіла, якими ви незадоволені.

Ось лише деякі методики, які дозволяють ефективно, швидко і безпечно знайти фігуру мрії.

1. Кавітація (широко відома як безопераційна ліпосакція)– ефективна процедура з видалення жирових клітин, дозволяє швидко скорегувати проблемні зони, усунути целюліт, значно зменшити обсяги.

2. Пресотерапія (лімфодренажний масаж) — за допомогою стисненого повітря через спеціальний костюм буквально «витісняє» все зайве і прискорює обмін речовин, позбавляючи від набряклості, зменшуючи вагу і зайві сантиметри.

3. Вакуумно-роликовий або вакуумно-баночний масаж в поєднанні з кедрової бочкою, глибоко впливаючи на жирову клітковину, скорочує обсяги в проблемних місцях і відновлює пружність шкіри.

4. Міостимуляція — інтенсивне скорочення м’язових волокон зачіпає навіть важкодоступні м’язи, забезпечуючи зменшення обсягів, зміцнення м’язів, лімфодренаж і скорочення целюліту.

5. Обгортання я-позбавлять від целюліту і набряклості, скорегують вікові та естетичні вади шкіри, забезпечать їй гладкість і пружність.