Досвід мами-тренера: «Я відмовляюся ховати свій живіт, розтяжки і целюліт після пологів»

772

Народила і практично відразу повернула стрункість… В Мережі це стає трендом, тому багато знамениті матусі практично відразу після народження дитини відправляються в спортивний зал, де зганяють набіг за вагітність вагу. Виснажливі тренування, дієти – все заради стрункої талії і кубиків преса. А адже є інший погляд на відновлення фігури після пологів. Це продемонструвала тренер з фітнесу Еллі Апхэм (Alli Upham).

Читайте також:Блог чесної мами: іноді вагітність може залишати некрасиві «рубці»

У молодої жінки – двоє дітей. Вона активно веде особистий блог в Мережі. Шанувальники стежили за тим, як Еллі готувалася стати мамою. Зараз вона розповідає про відновлення своєї фігури. Спойлер: не буде розповідей про багатогодинних тренуваннях і дієтах. Навпаки, Еллі намагається переконати молодих матусь в іншому…

Я відмовляюся ховати свій живіт, розтяжки, целюліт і все, що призвело до того, що наша мила дівчинка з’явилася в цьому світі… Це по-справжньому, це чудово, це дар, який Бог дав нам, жінкам. Здатність змінюватися, щоб дозволити здоровій дитині зростати в нашому животі.

Ні, ні, ти помиляєшся, я не буду працювати, щоб повернути своє тіло, – не приховувала своїх емоцій після народження доньки Еллі.

© Instagram @alliupham

Молода матуся не приховує свій опуклий животик. Вона навіть зізналася, що незнайомі люди приймають її за вагітну.

© Instagram @alliupham

Читайте також:Чесно: мама-блогер не приховує, як насправді виглядає живіт в перші дні після пологів

І незважаючи на це Еллі не підганяє процес свого схуднення. Вона розповідає, як це відбувається:

Я проводжу свої 30-хвилинні тренування тут, у будинку. Я дозволила собі взяти один вихідний день. І він буває у той час, коли відчуваю, що мені це потрібно.

Я дотримуюся свого плану харчування, їм кожні 2-3 години. Я дала собі слово пити воду в кількості половини своєї ваги в унціях (унція – 28,34 р).

Я не сказала: «Збираюся зробити це і втратити Х кількість фунтів до Х день». Я не проти постановки цілей. Але особисто для себе я повинна була ВІДМОВИТИСЯ від результату.

Скільки разів ви ставили за мету схуднути до певної дати? А що відбувається, коли настає ця дата, а на шкалі ваг не відображається число, яке ви хочете побачити? Для мене … це чисте розчарування. Значить, моя важка робота + жертва виявилися безглуздими?

Так що на цей раз я повинна була зробити щось інше. Я потребувала НУЛЬОВОЮ прихильності до цієї діяльності. Таким чином, я присвятила себе цього процесу заради довгого шляху, і кожен день я нагадую собі, що якщо я просто буду слідувати своїм планом, результати прийдуть.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Так що моя порада … спробуйте встановити цілі, засновані на процесі – дії, які ви повинні зробити ЩОДНЯ.

2 тижні після пологів. 15 тижнів після пологів. © Instagram @alliupham

А вам близький цей рада матусі-тренера з фітнесу?

Фото на анонс: Instagram @alliupham